Pjevač grupe 'Pravile igre' u zagrljaju Lijepe naše Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. lipnja 2019. god. u 16:47

plavuse0606

 

Ljeto se opako približilo, temperatura raste, a dečki iz grupe 'Pravila igre' odlučili su još dodatno zapaliti atmosferu. Premijerno su objavili 'vrući' spot za posljednji singl s aktualnog albuma 'Kako nam stvari stoje‘. Najnoviji singl 'Još ovu noć' svojom romantičnom tematikom oduševit će sve obožavateljice koje se mogu poistovjetiti s tekstom pjesme. Upravo je sami tekst pjesme dočaran privlačnim kadrovima u videospotu za ovu pjesmu kojeg potpisuje redatelj Dario Lepoglavec. Autor glazbe je Miro Buljan, dok je za tekst zaslužna Sonja Buljan.

 

Redatelj je odlučio frontmena grupe, Ivana Penezića staviti u zagrljaj lijepe plavuše, poznate YouTube zvijezde - Petre Dimić (@saamopetraa). Spot obiluje uzbudljivim ljubavnim scenama, da bi na kraju Petra završila u krevetu s Ivanom.

 

Cijelo je snimanje proteklo u jako zabavnoj atmosferi  prepunoj smijeha i pozitivne energije, baš onako kako to rade momci iz popularne grupe. Oni koji ih prate na društvenim mrežama znaju koliko su neposredni i zabavni.

 

Nakon uspješne i do sada nikad prije viđene 3D koncertne turneje, koja se održala po CineStar kinima diljem Hrvatske, a gdje je brojna publika imala priliku uživati u posebnom audio-vizualnom događaju, dečki s velikim zadovoljstvom prihvaćaju izazove koji su pred njima, a ideja im nikad ne nedostaje.

 

Hitovi poput 'Kako nam stvari stoje' 'Ime ljubavi‘, 'Još si sve u meni‘, 'Muška suza‘, 'Baš kad mi ne treba‘ te mnoge druge, odavno su se uvukle pod kožu velikom broju ženskog dijela publike, što ne čudi, s obzirom na njihove nastupe i komunikaciju s publikom. Cilj im je uvijek upravo svojim pratiteljima predstaviti nešto novo i svojim ih pjesmama nagraditi i biti dio njihovih najljepših ali i onih nešto tužnijih uspomena jer nema te ljubavne tuge koju pjesma ne može izliječiti.

 

Osvojivši srca brojnih obožavatelja, pridobili su naklonost i iz projekta u projekt, iz pjesme u pjesmu, svojim talentom, simpatičnošću i pristupačnošću oduševljavaju gdje god se pojave.

 

Dugo, toplo ljeto za dečke će biti radno ali kako kažu, ne žale se jer im je najveća nagrada zabaviti sve oko sebe i pjesmom im prenijeti emociju kroz taktove svoje glazbe. Samo neki od spektakularnih nastupa kreću već 15.06. s koncertom u Krapini, zatim slijedi Zelina 22.06., a 29.06. rezerviran je za Hoče u Sloveniji. Dok ostale termine koncerata možete pratiti na njihovoj Facebook stranici: www.facebook.com/pravilaigreofficial/

 

Izvor: Press

 

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.