Domenica objavila za nju najposebniji spot Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. srpnja 2019. god. u 09:55

domenica1207191

 

Nakon što je nastupom na Splitskom festivalu s pjesmom 'Nema te svit' proslavila prve dvije godine uspješne karijere, mlada i talentirana Domenica danas u podne objavila je i spot za istoimenu pjesmu.

 

'Snimila sam spot u svojoj rodnoj Veloj Luci na što sam jako ponosna i upravo zbog toga je ovo za mene najposebniji spot. Zahvaljujem se Vjekoslavi Huljić na tekstu koji je toliko životan, da je odmah na prvu izazvao buru emocija u meni, naježila sam se već prilikom prvog čitanja stihova… Naravno, Tonći je glazbom dao onaj svoj prepoznatljivi mediteranski štih, koji je sjajno ekranizirao produkcijski dvojac 'Sestrice'. - izjavila je Domenica.

 

'Nema te svit' je Domenicin osmi singl te predstavlja svojevrsni odmak od njezinog dosadašnjeg glazbenog izričaja. Ova ponešto ozbiljnija pjesma nesumnjivo će se sjajno uklopiti u njezin repertoar, kojim će i ovo ljeto dodatno zagrijavati temperaturu i atmosferu koncertima diljem cijele obale.

 

Tekst: Press
Fotografije: Luka Sepčić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.