obrnuto1706241

Blitz i Disney Hrvatska, zajedno sa partnerom premijere dm drogerie markt Hrvatska, su jučer u Kaptol Boutique Cinema okupili mnoge ljubitelje dugo očekivanog animiranog nastavka nastalog u suradnji popularnog studija Disney i Pixar, naziva „Izvrnuto obrnuto 2". Posebnost ove premijere je da su svoje glasove znanim animiranim likovima posudili poznati hrvatski glumci i infleunceri među kojima su i Judita Franković Brdar, Biserka Ipša-Kunčević, Marko Makovičić, Iva Šulentić, Bojan Navojec, Neva Serdarević, Jelena Miholjević, Frano Mašković, Amanda Prenkaj, MIACH, Niko Čuturić, Leona Paraminski, Ella Dvornik, Mara Picukarić, Mirela Brekalo-Popović te brojni drugi.

A upravo podršku kolegama i među prvima koji su pogledali animiranu avanturu koja je osvojila srca diljem svijeta bili su i Edo Majka, Antonija Šola, Lucija Lugomer, Ida Prester, Zlata Mück Sušec, Meri Goldašić, Dorin Zelenika, Sementa Rajhard, Zoran Pribičević, Petra Kurtela, Danijela Pintarić te mnogi drugi.

„Ja sam stara Nostalgija i drago mi je da je prikazano kako čovjek može patiti i biti nostalgičan za nekim vremenom, prijateljima kojih više nema, za stvarima koje su voljeli u životu. Kroz ovaj film jako puno se može naučiti, a ujedno i jako dobro zabaviti." - istaknula je poznata hrvatska glumica Mirela Brekalo - Popović koja je posudila glas za likove Nostalgija i Mamin Bijes.

U prvom smo nastavku upoznali emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje koje su se morale nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, a sada kada Rajka postaje tinejdžerica život joj postaje još više emotivno zahtjevan. Sreća, lik koji je spretno oživjela poznata hrvatska glumica Judita Franković Brdar, se vratila i spremna je uhvatiti se u koštac s tinejdžerstvom - radosnim usponima, suznim padovima, burnim frustracijama, mučnim promjenama i zastrašujuće neugodnim trenucima koje nudi Rileyin novi tinejdžerski svijet.

"Ovaj dječji animirani film mi je u top pet Pixarovih radova. Način na koji su objasnili djeci i odraslima kako emocije funkcioniraju i koje sve stvari povlače u našem mozgu je zaista maštovit i iznimno koristan." - zaključio je poznati glazbenik Edo Majka.

A upravo nova emocija, Tjeskoba unosi nemir u Rileyin um. Ona je poput snopa iscrpljene energije, uvijek budna i entuzijastično se brine o svim mogućim negativnim ishodima. Njezin cilj je osigurati da je Riley spremna suočiti se sa svim izazovima. Pojavljuje se i Zavist, koja je čvrsto odlučna u svojoj ljubomori prema tuđim stvarima. Stalno je ljubomorna na ono što drugi posjeduju i ne stidi se izražavati svoje želje. Tu je i letargična Dosada koja često dodaje dozu tinejdžerske apatije Rileyinoj osobnosti te Sram kojemu je najdraže ostati u sjeni.

"Znam da ću plakati, ali treba pustiti emocije. Ovo je jedan prekrasan emotivan film i ponosna sam i sretna što sam imala priliku sudjelovati na ovom ostvarenju." - pojasnila je hrvatska glumica Amanda Prenkaj.

Uz navedene poznate hrvatske zvijezde, oživljavanju likova pomogli su i Frano Ridjan, Goran Maluš, Rina i Neva Serdarević, Mladen Vujčić, Filip Križan, Ida Bedenik, Filip Riđički, Elizabeta Kukec, Elena Pribičević, Ana Ćapalija, Helena Novosel, Nikica Viličić, Goran Vrbanić i Luka Starman.

"Iako svakodnevno volimo stavljati maske, ovaj film nosi dobru poruku da emocije uvijek trebamo izraziti i da uvijek treba biti slobodan u njima." - istaknula je pjevačica i glumica Danijela Pintarić, dok je njena kolegica Antonija Šola dodala: „Sve me previše dira, hipersenzibilna sam pa će mi ovaj animirani film dobro doći da se malo prizemljim."

Film „Izvrnuto obrnuto 2" režirao je Kelsey Mann, a producirao Mark Nielsen uz glazbu Andree Datzman, a kako izgleda kada glasove za najpopularniju animiranu dječju komediju posude poznate hrvatske zvijezde možete pogledati od danas, 13.lipnja u svim kinima, u distribuciji Blitz filma. Ulaznice potražite na blagajnama kina ili njihovim web stranicama.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Zibar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO