fedde0806241

Fedde Le Grand nastupa u Dubrovniku već 14 godina, a posebna veza između njega i ovog predivnog grada nije više tajna. Ovaj svjetski poznati DJ svako ljeto provodi u Dubrovniku, a ove godine je njegov boravak poseban jer uživa u odmoru sa suprugom i djetetom prije svog nastupa. Uhvatili smo ga kako sa suprugom i prijateljem uživa u restoranu unutar gradskih zidina.

Fedde će u petak 07.06. nastupiti u poznatom dubrovačkom klubu. Ulaznice su dostupne na web stranici Revelina. Osim Feddea Le Granda, na pozornici će se pridružiti dugogodišnji resident DJ-evi kluba, Dancelectric, DJ Speed i Bozzo.

Ovaj nizozemski DJ i producent, koji se nalazi među 20 najboljih DJ-eva na svijetu, proslavio se 2006. godine hitom "Put Your Hands Up For Detroit". Od tada njegova karijera bilježi eksponencijalni rast s brojnim singlovima i remiksevima za izdavačke kuće kao što su Toolroom Records, Ultra Records i Spinnin' Records, te nastupima u najprestižnijim klubovima i festivalima diljem svijeta. Tijekom svoje više od 15 godina duge karijere, osvojio je brojne nagrade i priznanja, te producirao remikseve za velike glazbene zvijezde poput Coldplaya, Madonne, will.i.ama, Robbie Williamsa, Fatboy Slima, Shakire, Rihanne, Mariah Carey, Michaela Jacksona i Faithlessa.

Tekst: Press
Fotografije: Privatni album

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO