Metropolis Club Zagreb - Salsa party - 09.03. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. ožujka 2019. god. u 22:00

cubismo0903

 

Prave vruće latinoameričke ritmove popraćene sa mnoštvo plesa, odličnu atmosferu uz posebnu ponudu latino „plesnih" koktela donijeti će vam posebno izdanje Salse & Sensual party 09.03.2019. u Metropolis clubu u organizaciji Metropolis cluba i Plesnog studija Fever, koji u Hrvatskoj slove kao najveći klupski salsa partiji! Najviše salsa plesača upravo je prošlo kroz ove plesne večeri, a posebno live izdanje uz band Cubismo biti će prava poslastica za sve ljubitelje latinoameričke glazbe i plesa. Na partyju vas očekuju salsa i sensual floor, DJ-i iz Hrvatske i inozemstva sa raznolikom glazbom, taxi plesači koji su zaduženi da se svi puno naplešete do ranih jutarnjih sati, besplatne animacije s instruktorima iz Plesnog studija Fever i Plesnog kluba Bandoleros i puno plesa i zabave! Za one koji još nisu bili, posebni plesni „taxi driveri" ufurati će vas u vruće latino ritmove i od vas napraviti pravog plesača. Zaplešite kizombu i bachatu na glavnom flooru, a potom uživajte u ritmovima salse, bachate i cha cha cha!

 

Da bi se potpuno prebacili u latino američku klimu osigurani su i posebni plesni kokteli nazvani upravo po najpopularnijim latino plesovima (Salsa, Bachata i Kizomba) kao pravo osvježenje nakon plesa i to po promo cijenama od samo 20 kn! Za pravu energičnu live music atmosferu pobrinuti će se najveći majstori latino američkih zvukova na ovim prostorima-Cubismo!

 

Cubismo je hrvatski sastav osnovan 1995. Ime su dobili po uspješnici Dizzya Gillespiea "Cu-bi Cu-bop" i u to vrijeme možda i jedini band koji je svirao latinoameričku glazbu. Njihova kombinacija kvalitetne glazbe, plesnih ritmova i atraktivnih nastupa zajamčila im je zvjezdani status na našem glazbenom nebu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=i803oa_div8

 

Cubismo je najuspješniji sastav u povijesti Porina. Dobitnici su rekordnog 21 Porina. Nominirani su rekordnih 35 puta. Njihov album „Motivo cubano" bio je nominiran u rekordnih 13 kategorija. Za album Junglesalsa osvojili su rekordnih 7 Porina. Surađivali su sa mnogim istaknutim glazbenicima: sa Josipom Lisac u maestralnoj izvedbi Metikoševe "Na Na Na", sa Šabanom Bajramovićem u latino izvedbi "Đelem Đelem" te u posebnoj obradi Tempere s Gibonijem i mnogim drugima. Već samom pojavom na hrvatskoj glazbenoj sceni zapečatili su svoj status pravog energičnog live banda, a svi znamo kada Cubismo preuzme večer stajanja nema!! Prebacite se iz zimskog ugođaja u tople ljetne avanture-egzotični ples i odličan live nastup dovoljna su garancija da subotnji naslonjač zamijenite pravom latino plesno-muzičkom atrakcijom! Ulaznice po cijeni od 35 kuna nabavite na dan koncerta na ulazu kluba!

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.