magic2202

Miljenici hrvatske publike, britanski DJ duo Freemasons u petak, 22.veljače priređuju veliku house poslasticu u nedavno otvorenom zagrebačkom klubu Magic. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend "Phats & Small" su već iza sebe imali tri Top 10 hita, Brit Award i multimilijunsku prodaju hita "Turn Around", dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue.  Danas su trenutno najbolji britanski remikseri, a radili su i s Beyonce, Shakirom, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i mnogim drugim poznatim svjetskim zvijezdama. Ističu kako se uvijek vesele dolasku u Hrvatsku gdje ih uvijek iznova očara dobra energija publike te naravno domaći gastro specijaliteti. Freemasoni će po dolasku u Zagrebu biti ponuđeni domaćim štruklama i drugim zagrebačkim jelima.

Nedvojbeno je da će i ovog puta Freemasoni oduševiti mnoge njihovim najpoznatijim hitovima poput "Watchin'", "Uninvited", "Rain Down Love", "Beliver", "Love On My Mind" i mnogim drugim koji su uvijek visoko na svim glazbenim listama.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto na nezaboravnom i jedinstvenom house spektaklu koji priređuje Magic te osim u brojim glazbenim hitovima uživajte u modernom i skladnom interijeru te bogatom izboru svjetskih pića koji Magic čine klubom dosljednim svjetskih party destinacija.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO