Klub Magic Zagreb - Freemasons - 22.02. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. veljače 2019. god. u 23:00

magic2202

 

Miljenici hrvatske publike, britanski DJ duo Freemasons u petak, 22.veljače priređuju veliku house poslasticu u nedavno otvorenom zagrebačkom klubu Magic. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend "Phats & Small" su već iza sebe imali tri Top 10 hita, Brit Award i multimilijunsku prodaju hita "Turn Around", dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue.  Danas su trenutno najbolji britanski remikseri, a radili su i s Beyonce, Shakirom, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i mnogim drugim poznatim svjetskim zvijezdama. Ističu kako se uvijek vesele dolasku u Hrvatsku gdje ih uvijek iznova očara dobra energija publike te naravno domaći gastro specijaliteti. Freemasoni će po dolasku u Zagrebu biti ponuđeni domaćim štruklama i drugim zagrebačkim jelima.

 

Nedvojbeno je da će i ovog puta Freemasoni oduševiti mnoge njihovim najpoznatijim hitovima poput "Watchin'", "Uninvited", "Rain Down Love", "Beliver", "Love On My Mind" i mnogim drugim koji su uvijek visoko na svim glazbenim listama.

 

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto na nezaboravnom i jedinstvenom house spektaklu koji priređuje Magic te osim u brojim glazbenim hitovima uživajte u modernom i skladnom interijeru te bogatom izboru svjetskih pića koji Magic čine klubom dosljednim svjetskih party destinacija.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.