hala2104

Posebna poslastica za sve ljubitelje elektroničke glazbe je vijest da se u Zagreb ekskluzivno vraća jedan od najkarizmatičnijih izvođača svjetskog glasa i čileanskih korijena - Ricardo Villalobos. Ikona našeg vremena, koji je lani zbog ozbiljne povrede na skijanju bio spriječen nastupiti, zagrebačku će publiku počastiti svojim besprijekornim i osebujnim glazbenim ukusom nastupom u Hali u petak, 21. travnja na još jednom We Love Sound događaju.

Party kojeg željno očekuje cijela regija, privući ću u srce naše metropole goste iz cijele Hrvatske, ali i  susjednih zemalja koji nastupe ovog umjetnika prate diljem svijeta. Jedan od najtraženijih i najpoznatijih DJ-a današnjice Villalobos nakon punih pet godina od svog posljednjeg nastupa u Zagrebu na We Love Sound Open Airu, na slijedeći događaj ovog organizatora, donosi sinergiju vrhunske glazbe i kvalitetnog zvuka te obećaje nezaboravno višeosjetilno putovanje ispunjeno dugo iščekivanim druženjem, plesom i pozitivnom energiijom.

Ricardo ima posebno mjesto na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat je po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike, ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj glazbi.

We Love Sound glazbena događanja postala su sinonim za vrhunsku zabavu prožetu najnovijom svejtskom produkcijom i posebnim uređenjem prostora koji posjetiteljima daje jednu novu dimenziju doživljaja glazbe. Za ples na We Love Sound događajima uvijek se traži ulaznica više, a dolazak jednog od najpoznatijih DJ-a današnjice na ovaj 12-satni event, zasigurno će u Halu i Zagreb privući brojne međunarodne posjetitelje.

Ulaznice se mogu kupiti na linku: https://we-love-sound.com/we-love-sound-hala

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO