azura2104

Azura Lounge I Eat I Club u Rijeci smješten u sklopu Robne Kuće RI (Riva 6) priprema nezaboravan show ovog vikenda! Po prvi put u Azura klubu održat će se dva live koncerta u jednoj večeri! U Azuru stižu legende hrvatske rap scene grupa Connect uz posebnog gosta Gazda Paja!

Grupa Connect postoji još od 2000. godine kada su je pokrenuli Dragi i Shalla, a 2002. se skupini pridružuju Burazsel i Jura Blaze. Javnosti su se predstavili 2002. godine u rubrici HTV-ove emisije Briljanteen za demosastave, gdje su cijele godine držali prvo mjesto s pjesmom "Brige ugasim pjesmom". Kroz 2003. i 2004. započinju suradnju s Mirom Vidovićem iz Morris studija, te snimaju album prvijenac pod etiketom Menart. Izdali su pet studijskih albuma, a u pauzama od snimanja su gostovali u brojnim popularnim tv serijama i emisijama, reklamirali razne poznate brand-ove i za njih snimali jingl-ove, bili autori himne hrvatske nogometne reprezentacije te ostvarili mnoge druge uspjehe.

Već godinama uživaju veliku popularnost, a neki od njihovih najvećih hitova su: “Brige ugasim pjesmom”, “Koga ona voli”, “Jeebena”, “Ljubi me budalo”, “Jeebena”, “Džek i Džoni”, “Lokacija”, “Geto djevojka i mnogi drugi”.


Nakon dvadeset godina postojanja, grupu Connect čine Gidra i Jura Blaze, no ona i dalje slovi kao inovativan i moderan bend koji često utire put ostalim glazbenicima i ne preza od eksperimentiranja i glazbenih suradnji, stoga očekujemo nastup pun sirove energije uz njihove najveće hitove.

Uz grupu Connect, ovog petka nam se pridružuje i srpski reper Gazda Paja! Prvi studijski album objavio je 2010. godine, a široj javnosti je postao poznat dvije godine kasnije s pjesmom „Čke beogradske“, koja je postala veliki hit. Bio je jedan od rijetkih muzičara koji se probio s pjesmom za koju je rekao da je nastala iz zezancije, a i danas je hit broj jedan u klubovima. Njegove pjesme su realne, opisuju prave događaje i situacije te izazivaju iskrene emocije. Uz to što kreira hitove, također snima pjesme za jednu od najpopularnijih serija na Balkanu “Južni vetar”. Neki od njegovih najvećih hitova su “Fila&Airmax”, “Natenane”, “Gazi Gazi”, “Auslander”, “1000 evra”, Princ Belvedere”, “Tesla” i brojni drugi.

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je Dj Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularan koncert te zadržati na podiju nakon nastupa ovog dvojca do ranih jutarnjih sati.


Cijena ulaznice je 12 €. Broj ulaznica je limitiran.

Ulaznice možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri).

Vrata Azura Cluba otvaraju se u 23:00 h. Sve dodatne informacije i rezervacije na broj: 099 8339 535

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO