galija0906241

Prošla subota bila je noć za pamćenje u popularnom Caffe baru Galija u Opatiji. Atmosfera je bila na vrhuncu, a za to je zaslužan DJ Chilldo, koji je svojim setom stvorio savršenu glazbenu pozadinu za rasplesane goste. No, posebna zanimljivost ove večeri bila je proslava djevojačke večeri jedne skupine djevojaka, što je dodatno obogatilo već ionako uzbudljivu noć.

DJ Chilldo, poznat po svojim chillout i house ritmovima, savršeno je balansirao između hitova koje svi znamo i volimo te novih, svježih melodija koje su goste držale na plesnom podiju cijelu noć. Njegov nastup bio je pravi užitak za sve prisutne, a energija koju je donio u Galiju osjećala se na svakom koraku.

Noć je počela u opuštenom tonu, uz lagane melodije koje su postepeno uvodile goste u raspoloženje. Kako je večer odmicala, tempo se pojačavao, a DJ Chilldo je majstorski miksao pjesmu za pjesmom, što je izazvalo val oduševljenja među publikom. Svatko je mogao pronaći nešto za sebe, bilo da je u pitanju hit iz osamdesetih, moderni pop ili elektronska glazba.

Poseban šarm večeri donijela je skupina djevojaka koje su slavile djevojačku večer. Njihova energija i veselje bili su zarazni, a njihov dolazak nije prošao neopaženo. Obučene u elegantne odjevne kombinacije, djevojke su privukle pažnju svih prisutnih i svojim osmjesima i plesom dodatno podigle atmosferu. Posebno je emotivno bilo kada je DJ Chilldo posvetio nekoliko pjesama budućoj mladenki, što je izazvalo val emocija i radosti među njenim prijateljicama.

Caffe bar Galija bio je ispunjen smijehom, plesom i nezaboravnim trenucima. Osoblje je bilo izuzetno ljubazno i profesionalno, pobrinuvši se da svakom gostu pruže vrhunsku uslugu. Pića su se posluživala brzo, a kokteli su bili pravi hit večeri, savršeno osvježenje za vruću noć.

Subotnja noć u Caffe baru Galija bila je pravi primjer kako dobra glazba, vesela ekipa i sjajan ambijent mogu stvoriti magičnu atmosferu. DJ Chilldo je svojim setom oduševio publiku, a djevojačka večer bila je šećer na kraju koji je ovoj noći dao poseban sjaj. Galija je još jednom potvrdila svoj status jednog od najpopularnijih mjesta za izlazak u Opatiji, a svi prisutni sigurno će još dugo pamtiti ovu nezaboravnu večer.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO