galija0706241

U petak, Caffe bar Galija u Opatiji bila je epicentar vrhunskog noćnog provoda. Smještena u srcu Opatije, Galija je već dugo vremena omiljeno mjesto za sve one koji traže opuštenu atmosferu, sjajnu muziku i nezaboravne trenutke. Ovog petka, DJ Marin je preuzeo DJ pult i pretvorio večer u pravi glazbeni spektakl.

Galija je poznata po svom jedinstvenom ambijentu koji savršeno balansira između modernog i klasičnog stila. Ugodne sjedeće garniture, elegantan bar i pažljivo odabrana rasvjeta stvaraju toplu i privlačnu atmosferu. Petak navečer je dodatno bio obogaćen posebnim svjetlosnim efektima koji su upotpunili DJ Marinov performans.

DJ Marin je pravi majstor svog zanata. Njegov repertoar uključuje širok spektar žanrova, od housea, funka, diska pa sve do najnovijih hitova. Ovaj petak, Marin je pokazao svoje umijeće miksanja, neprestano dižući energiju među publikom. Svaki njegov set bio je pažljivo osmišljen kako bi stvorio savršeni ritam večeri, postupno povećavajući tempo i intenzitet kako bi svi gosti ostali na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati.

Publika u Galiji je uvijek raznolika, okupljajući lokalce, turiste, mlade i one malo starije koji svi dolaze s istim ciljem - dobro se zabaviti. Ovog petka, energija je bila nevjerojatna. Svi su uživali u glazbi, plesali i družili se. Vesela atmosfera brzo se širila cijelim lokalom, a osmijesi i dobra raspoloženja bili su prisutni na svakom koraku.

Galija je poznata i po svojoj izvrsnoj ponudi pića. Petak je bio poseban zbog nekoliko promocija na koktele i pića. Barmeni su vješto pripremali raznovrsne koktele, od klasičnih poput Mojita i Margarite do specijalnih kreacija koje su se savršeno uklapale u ritam večeri. Svaki gutljaj bio je pravo osvježenje i dodatno je podizao atmosferu.

Ako tražite mjesto gdje možete uživati u vrhunskoj glazbi, sjajnoj atmosferi i izvrsnoj ponudi pića, Caffe bar Galija u Opatiji je pravi izbor. DJ Marin je ovog petka pokazao zašto je jedan od najomiljenijih DJ-eva na sceni, pretvorivši večer u nezaboravan događaj. Svakako preporučujemo da posjetite Galiju i sami doživite ovu jedinstvenu kombinaciju ambijenta, glazbe i provoda. Vidimo se sljedećeg petka!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO