vanilla2203241

U petak navečer, Vanilla Club u Splitu bio je domaćin nezaboravnom nastupu regionalne zvijezde Milice Todorović. Publika je s nestrpljenjem čekala ovaj događaj, a kada je konačno došao taj trenutak, atmosfera je eksplodirala energijom i uzbuđenjem. Milica Todorović, poznata po svojoj izvanrednoj vokalnoj sposobnosti i karizmatičnoj pojavi na pozornici, nije razočarala svoje obožavatelje. Svojim hitovima osigurala je ples do ranih jutarnjih sati.

Vanilla Club, već poznat po organiziranju vrhunskih događaja i nastupa renomiranih izvođača, ovog je puta ponovno potvrdio svoj status kao jedno od najpopularnijih mjesta za noćni provod u Splitu. Svi prisutni su imali priliku doživjeti nezaboravnu večer uz spektakularnu glazbu i energičnu atmosferu.

Za mnoge posjetitelje, ovo je bila prilika da se opuste i uživaju u glazbi u društvu prijatelja i voljenih osoba nakon napornog radnog tjedna. Vanilla Club, svojom vrhunskom uslugom i beskompromisnom kvalitetom zabave, osigurao je da svatko ode kući s osmijehom na licu i sjajnim uspomenama.

Nastup Milice Todorović u Vanilli Clubu nije samo bio glazbeni događaj, već prava poslastica za sve ljubitelje dobre zabave. S nestrpljenjem se već iščekuju budući događaji u ovom popularnom klubu, jer je jasno da će uvijek pružiti nezaboravne trenutke i iskustva svojim posjetiteljima.

Tekst: G.K.
Fotografije: Damira Kalajzic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO