revelin2303241

U subotu navečer, Culture Club Revelin ponovno je bio epicentar zabave za mnogobrojne posjetitelje koji su došli uživati u jednoj od najboljih večeri u ovom dijelu Hrvatske. Atmosfera je bila nabijena energijom dok su DJ-evi oduševljavali publiku svojim vrućim ritmovima, pružajući im nezaboravno iskustvo.

Klub je bio ispunjen ljubiteljima glazbe koji su plesali i uživali do ranih jutarnjih sati, svjedočeći još jednom zašto je Culture Club Revelin nezaobilazna destinacija za ljubitelje noćnog života. Izvanredni DJ-evi na pultu su se pobrinuli da se gosti ne zaustave s plesom, puštajući popularne hitove koji su držali atmosferu na vrhuncu.

Nema sumnje da je ovaj klub postao sinonim za vrhunsku zabavu i nezaboravne noći u Dubrovniku. Culture Club Revelin i dalje dokazuje svoju reputaciju kao mjesto gdje se spaja vrhunska glazba, uzbudljiva atmosfera i nezaboravni trenuci. A subotnja večer je bila još jedan dokaz toga, ostavljajući posjetitelje s sjećanjima koja će dugo trajati.

Tekst: Press
Fotografije: Lara Culović

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO