brac1007231

ULTRA Europe posada se, po završetku splitskog spektakla, 10. srpnja ukrcala na put prema intimnijoj, ali posebno atraktivnoj festivalskoj turi po hrvatskim otocima - započelo je još jedno izdanje Destination ULTRA putovanja. Prvo odredište bio je bolski 585 Club, gdje se sinoć održao Regatta party. Prepuni klub plesao je u ritmu skladatelja, bivšeg repera, pjevača i producenta KSHMR-a. Glazbena se karavana danas seli na Hvar, a nakon dnevnog partyja ULTRA Beach, uz veličanstvenog Afrojacka, održat će se i večernji program RESISTANCE Hvar, uz Nicole Moudaber.

Bolski 585 Club, smješten nadomak Zlatnog Rata, sinoć je ugostio brojne glazbenike, a najsjajnija zvijezda među njima bio je KSHMR. Posebnu je pažnju posvetio hitovima koji su ga lansirali na pozornice diljem svijeta, ističući time važnost predanog rada i truda kao jedinog sigurnog recepta za uspjeh. Bol je sinoć plesao i u ritmovima egzotičnog Brazila. Atmosfera za vrijeme nastupa DJ Seveka potvrdila je da je ULTRA još jednom savršeno prepoznala ono što publika želi čuti. Otkrivanju glazbenika koji svojim nepogrješivim osjećajem za publiku osvajaju svjetske podije tu nije bio kraj - Gil Glaze je u svome setu vjerno ilustrirao kako je jedan od najenergičnijih talenata u bogatoj svjetskoj galeriji izvođača. U ovogodišnjem bolskom lineupu našao se i hrvatski DJ Joe2Shine koji je, na oduševljenje domaće publike, u svoj je set uključio i neke od kultnih plesnih hitova regionalne scene.

Destination ULTRA danas se seli u Carpe Diem Beach Club, smješten na atraktivnim Paklenim otocima na Hvaru. Program otvara ULTRA Beach, s početkom u 16 sati, a nakon nevjerojatnog nastupa na glasnoj pozornici splitskog dijela festivala, Afrojack stiže i na Hvar, u sklopu svog programa Jacked Takeover. Osim njega, nastupit će i Chasner, Chico Rose, Cosmicat, Julian Cross te Mike Williams. Cijena GA ulaznica je 45€, VIP ulaznice 149€, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na blagajni kluba.

Večer se nastavlja na istom mjestu uz program RESISTANCE Hvar, uz sjajnu Nicole Moudaber, libanonsko-britansku DJ-icu čiji će hipnotički techno i house ritmovi, posebno začiniti vruću hvarsku noć. Tu su i Maxim Lany i Groove Masters, kao i berlinski techno duo Pan-Pot. Ulaznice se mogu osigurati po cijeni od 29€ na blagajni kluba ili putem Entria.

Među partnerima festivala je i Hrvatska turistička zajednica, koja je dala značajan doprinos u pozicioniranju Hrvatske kao jedne od top europskih festivalskih destinacija, te Mastercard®, čije su kartice omiljeno sredstvo plaćanja na ULTRA Europe festivalu, a koje posjetiteljima uz jednostavno, brzo i sigurno plaćanje omogućuju pristup brojnim prednostima korištenja Mastercard kartica.

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu te Instagram profilu.

RASPORED DOGAĐANJA DESTINATION ULTRA 2023:

11. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Club, Pakleni otoci, Hvar
11. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Club, Pakleni otoci, Hvar
12. srpnja – RESISTANCE VIS, tvrđava Fort George, Vis

Tekst: Press
Fotografije: Envy Croatia

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO