Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Phanas Beach Bar - Otvaranje Ljeta u Kostreni - 20.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. lipnja 2020. god. u 13:21

 

U subotu je na atraktivnoj plaži Spužvina u Kostreni Phanas Beach Bar u sklopu otvaranja Ljeta u Kostreni organizirao veliki Jägermeister party. Party je privukao veliki broj gostiju koji su provod u centru grada odlučili zamijeniti sa onim pod vedrim nebom na atraktivnoj plaži. Fenomenalni DJ Joe2Shine, zanosne hostese, plesačice Diamond Soul Entertainmenta, litre hladnog Jägermeistera bili su dovoljni da se stvori odlična party atmosfera koja je trajala čitave noći.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - The Opening Party - 19.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. lipnja 2020. god. u 18:44

 

U petak se je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici održao veliki The Opening Party. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Vruća zabava trajala je do samog jutra. Sabbia Lounge Baru želimo puno uspjeha u novoj ljetnoj sezoni.


Opširnije...
 
Caffe bar Booksa Rijeka - DeLorean Bend - 29.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. studenog 2019. god. u 07:22

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u petak Caffe bar Booksa Rijeka, gdje je uživala u live svirci DeLorean Benda. Ovaj šarmantni caffe bar nalazi se u neposrednoj blizni benzinske stanice Petrol na Škurinjama (Osječka 62). Dođite i uvjerite se u odličnu atmosferu, jedinstven ambijent sa ljubaznim konobarima na usluzi. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Pjer' - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. studenog 2019. god. u 10:38

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u četvrtak caffe bar 'Pjer' gdje se održavao Halloween party i proslava 5. godišnjice rada. Ovaj šarmantni lokal nalazi se u neposrednoj blizni Pravnog fakulteta (Hahlić 5B, Rijeka). Dođite i uvjerite se u odličnu atmosferu, jedinstven ambijent sa ljubaznim konobarima na usluzi. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak / Subota - 30./31.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. rujna 2019. god. u 07:35

 

U petak i subotu Sabbia Lounge Bar u Crikvenici svojim je posjetiteljima ponudio još jedan odličan vikend uz veliku dozu zabave. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 44

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.