Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar 'Master' - Old School Band - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. rujna 2017. god. u 22:10

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz 'Old School Band'. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Lord of the Pubs - XXL party - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. rujna 2017. god. u 20:20

 

Subota je u Lord of the Pubs u Crikvenici protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće vibracije atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Night club Life Viškovo - Matejna - 22.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. rujna 2017. god. u 18:16

 

Petak je u Night clubu Life na Viškovu povodom Matejne 2017. protekao uz odličnu zabavu uz live svirku 'Extra banda'. DJ Master puštajući vruće vibracije za vrijeme stanke benda atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Lord of the Pubs - BPO: Season Opening - 16.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. rujna 2017. god. u 18:11

 

U subotu je Lord of the Pubs u Crikvenici u velikom stilu pozdravio nadolazeću zimsku sezonu velikim partyjem u organizaciji BPO events. Plesalo se i uživalo do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - VIP party - 09.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. rujna 2017. god. u 18:34

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Povodom zadnja tri vikenda ljeta partyjalo se je na najjače uz bogati program čitave noći. Domaća hrvatska glazba i strani ljetni hitovi resident DJ-eva podigli su atmosferu na sam vrhunac.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 23

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.