trsat2906221

Sam kraj lipnja donio je 17. izdanje manifestacije Ljeto na Gradini koje će, ovog ljeta na najljepšoj pozornici na Kvarneru, svojim posjetiteljima ponuditi 21 manifestaciju. Ovogodišnji program nudi niz koncerata, predstava, jazz i klapskih nastupa, izložba, ali i gastronomskih delicija ovoga kraja.

Jučerašnje otvaranje Ljeta na Gradini uljepšala je Strazburška steampunk atrakcija Ernest. Bend djeluje od 2002. godine, a u svojim nastupima kombinira perkusije, gitare i bass-gitare, banjo i klavijature, instrumente kojima članovi u posebnom steampunk stilu od svakog koncerta čine plesni spektakl. Na čelu s Julienom Grayerom, koji utjelovljuje “Ernesta“, donose pravo putovanje u prošlost, priređujući tako nadrealni kabaret kojim oživljavaju omiljene likove iz steampunk romana, filmova i videoigara.

Band je svoj nastup započeo pri zalasku sunca, a večer su, u ambijentu svijeća, obilježili svojim kostimima, te vokalnim i instrumentalnim vještinama i energičnim nastupom.

Ovogodišnje otvaranje Ljeta na Gradini bila je ujedno i prilika da Francuska alijansa Rijeka proslavi svoje „Dane frankofonije 20022.“

Riječani su uživali, a vjerujemo da će uživati i u manifestacijama koje slijede, a to su koncerti Tine Vukov i Roberta Funčića, Darka Jurkovića Charlia i Jelene Radan i Pedra Abreu. Cijelu programsku knjižicu možete pogledati ovdje: PROGRAM 2022.

Tekst: Press
Fotografije: Dražen Suvić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO