gradina1706231

Jučer je započelo 18. izdanje manifestacije Ljeto na Gradini koje će, ovoga ljeta na najljepšoj pozornici na Kvarneru, svojim posjetiteljima ponuditi 21 program. Ovogodišnji program nudi niz koncerata, predstava, jazz i klapskih nastupa te izložba. Jučerašnje otvaranje Ljeta na Gradini uljepšao je nastup Elvisa Stanića i Alba&Leo koji su izveli koncert “La vie en jazz”.

Lijepo i toplo vrijeme te raspoloženi Riječani bili su savršeni uvod u večer ispunjenu šarmantnim notama francuske šansone i jazza.

Alba&Leo, riječki je dupo poznat po nekonvencionalnim obradama i posebnom zvuku te drugačijem pristupu akustičnoj gitari.

Elvis Stanić jedan je od najboljih suvremenih gitarista, a jučer je posjetitelje počastio i virtuoznošću na harmonici.

Zajedno je trio na Gradini jučer posjetioce odveo u neki bolji i romantičniji svijet i na nježan i romantičan način otvorio ovogodišnje 18. Ljeto na Gradini.

Ovogodišnje otvaranje Ljeta na Gradini bila je ujedno i prilika da Francuska alijansa Rijeka proslavi svoje “Dane frankofonije 2023.”

Riječani su uživali, a vjerujemo da će uživati i u manifestacijama koje slijede i to već 29. lipnja na gradini nastupaju Ivan Pešut i Marko Tolja u večeri nazvanoj “An Evening With Eric Clapton Songs”, a 01. srpnja na Gradini će nastupiti mlada kantautorica Nika Turković.

Cjelokupan program Ljeta na Gradini može se pogledati na lužbenoj stranici Ljeta na Gradini: http://www.trsatskagradina.com

Tekst: Press
Fotografije: Dražen Suvić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO