Grad Rovinj dobija novo okupljalište noćnog života smještenog u centru grada. Stara tvornica duhana Rovinj ovoga ljeta postaje središte klupskih događanja i tvornica zabave, objedinjena pod imenom The Factory. Kapacitetom većim od 1000 ljudi ovoga ljeta ugostiti će brojne izvođače kao i razne klupske „performere“.

U petak 18. srpnja The Factory otvara vrata tvornice zabave, a prvi event uveličat će posebne gošće iz Londona, Fuel Girls sa avangardnim plesnim nastupima koji uključuju akrobacije sa vatrom kao i druge atrakcije. Za pultom će Dj Miss Candy iz Londona predvoditi cijeli „show“ popraćen sa najboljim londonskim klupskim zvukom. Fuel Girls inače poznatije kao rezidenti performeri svjetski poznate turneje Monster Masters of Dirt, a u petak 18. srpnja oduševiti će brojnu rovinjsku publiku.

Orginalne house klasike i hitove predvodi legendarni Danijel Klarić aka Danny Clarck iz Istre.

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu kluba po cijeni od 60,00 kn te u pretprodaji u Maistra hotelima. Svi koji kupe ulaznicu u pretprodaji imaju besplatan prijevoz autobusom koji obilaze kampove i okolna mjesta grad Rovinja.

Pozivamo sve željne dobre provoda da dođu i uživaju u novom izgledu tvornice i vrhunskom klupskom spektaklu kojeg predvode gošće iz Londona Fuel Girls i Dj Miss Candy.

INFO I REZERVACIJE NA: +385 (0) 98 130 4245 (Igor)

DJ Miss Candy u svoje setove uključuje razne glazbene žanrove te tako primjerice spaja Funky House na RnB i Hip-Hop, Trap pa sve do rock i pop glazbe.

Chris Brown, Missy Elliot, Ne-Yo, Jay-Z, J-Lo, Alicia Keys i Wycleff Jean, samo su neki od umjetnika sa kojima je Candy djelila pozornicu. Candy je ubrzo započela svoju internacionalnu karijeru a svoje nastupe bilježi diljem svijeta; Švicarska, Irska, Ibiza, Shangai, Taijin, Indonezija, Beirut, Dubai, Abu Dhabi, Baherain, Qatar. Njezini nastupi na Bliskom Istoku omogućili su joj da postane rezident DJ'ica za svjetski poznati Ministry of Sounds te je ubrzo i postala članica najvećeg urbanog brenda u Engleskoj TwiceasNice.

Od 2009. Candy je postala i rezident na Ibizi u klubu Eden zajedno sa svojom sunarodnjakinjom Minx u sklopu live izvedbe „Vibe Honeyz“.

ROVINJ
OPENING
Petak 18.07.2014.

DJ Miss Candy, London (UK)
Fuel Girls (fire and special skills performance), London (UK)
DJ Danny Clarck (Hrvatska)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO