Ovog ponedeljka 1.08. na Rab stiže popularni R’n’B EXCLUSIVE party, po prvi puta ove sezone u poznatom klubu Santos. Posebno izdanje večeri “High Heels” u kojem nagrađujemo najveće i najljepše štiklice bocom pića i VIP stolom za 4 osobe. Najbolje Blackmusic hitove za “danceflour” bira DJ Chill iz Zagreba. Party će uljepšati i Bacardi hostese te goste počastiti promo nagradama.

R’n’B Exclusive će održati tri partya u Santosu a drugi već idući ponedeljak 8.08.2011. na temu “Single Ladies Night”.

Cijena ulaznice 20kn.

Dj Chill (Mixtape Sessions/Radio Student 100.5 fm & The Bombrush Team) je općepoznato ime u hrvatskim hip hop krugovima, posebno kao opening DJ mnogim velikim zvijezdama iz SAD-a koje su nastupile u Europi (Dilated Peoples, Pete Rock, The Beatnuts, Masta Ace & EMC, Akil (Jurassic 5), Sheek Louch (L.O.X), Edo G & Special Teamz, J-Ro (Tha Alkaholics), Redman, 50 Cent te legendama SugarHill Gang, Kurtis Blow i MeDj Chill (Blackout Croatia) je općepoznato ime u hrvatskim hip hop krugovima, posebno kao opening DJ mnogim velikim zvijezdama iz SAD-a koje su nastupile u Europi (Dilated Peoples, Pete Rock, The Beatnuts, Masta Ace & EMC, Akil (Jurassic 5), Sheek Louch (L.O.X), Edo G & Special Teamz, J-Ro (Tha Alkaholics), Redman, 50 Cent te legendama SugarHill Gang, Kurtis Blow i Melle Mel.

Naravno surađivao je i sa većinom Hip – Hop umjetnika sa prostora bivše jugoslavije. Organizirao je i neke od ponajboljih hrvatskih Hip - Hop partya poput Phat Kset, Bombrush, te vrtio u skoro svim bitnijim klubovima u regiji bivše jugoslavije. Dobitnik je nagrade za najboljeg DJ-a 2007-2008 godine po najposjećenijem hrvatskom Hip-Hop portalu hhunity.org. Chill dj-a više od 10 godina u klubovima širom Hrvatske i šire, u live miksanju izuzetno je vješt u scratching-u, juggling-u pred brojnom publikom, te radi na radio studentu već preko 10 godina, a preko 5 godina uređuje i vodi emisiju Mixtape Session.

Njegova ljubav prema glazbi očituje se u velikom scenskom iskustvu te odnedavno, u ulasku i u producentske vode. Većina ljudi znat će ga po njegovim dugim dj-setovima (ponekad i do 6 sati predanog dj-anja!) i po odličnim snimljenim miksevima.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO