Opatija i 'Ljetna pozornica' u subotu 25.07.2015., definitivno će biti pretijesna za sve obožavatelje koncertnog velemajstora i glazbene legende Zdravka Čolića. Šest godina od koncerta koji je 'razgalio Opatiju' miljenik svih generacija svojoj voljenoj publici priprema još jednu večer za pamćenje. Koncert će imati i specijalni naziv „Gala večer 2“, a koji se referira na izuzetnu istoimenu uspješnu večer iz 2009-te godine. Sam Čola priprema brojna iznenađenja za tu, kako sam priznaje posebnu večer.

Uz potporu prepune 'Ljetne pozornice', vrhunskih glazbenika, plesnog ansambla, spektakularne produkcije, Čola će izvesti brojne starije hitove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ali i nove 'Esma', 'Što ti dadoh' ili 'Zar se nismo shvatili' s aktualnog albuma 'Vatra i barut' u izdanju Hit Recordsa.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 160 kn, 300 kn VIP, odnosno 190 kn, 350 kn VIP na dan koncerta, potražite putem sustava ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Tisak Media centara diljem Hrvatske, Dallas Music Shop Rijeka i ostalim prodajnim mjestima sa web stranice www.ticketshop.hr.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto, subota 25.07.2015. Opatija (Ljetna pozornica), jer za koncert Zdravka Čolića uvijek se traži ulaznica više!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO