karolina1811

U petak 18. studenog u Caffe baru - Night baru Karolina, gostuju fantastični DJ dvojac Vanillaz (hrvatski DJ, Marko Bucić i slovenski producent Miha Pajk) i jedan od vodećih hrvatskih producenata elektronske glazbe, zagrebački producent i DJ, Matija Rodić, poznat kao 'Matroda'. Za bolji vizualni dojam pobrinuti će se atraktivne plesačice čiji nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

  

DJ dvojac Vanillaz

David Guetta, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, samo su neki od DJ elite koji su oduševljeni Vanillaz senzacijom. Iza imena Vanillaz kriju se hrvatski DJ, Marko Bucić i slovenski producent Miha Pajk koji zadnjih nekoliko godina nižu uspjeh za uspjehom na svjetskoj glazbenoj sceni. Spajanjem njihovih glazbenih vještina, nastao je DJ duo Vanillaz.

Nakon samo nekoliko nastupa postali su glavna tema regionalne clubbing scene, a svojim su drugačijim pristupom polako pobudili interes i svjetskih DJ imena. Njihovu skladbu 'Sidekick' koju su napravili sa zagrebačkim producentom i DJ-ejem, Kostom Radmanom i njemačkim producentima Plastik Funkom, svirali su trenutno najjača svjetska DJ imena kao što su David Guetta, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Bassjackers, Blasterjaxx, Danic, Sick Individuals, David Tort te mnogi drugi.

Njihov uspjeh prepoznao je i Johnny Kelvin, osnivač jedne od od najboljih booking agencija 'Ace agency', u toj agenciji se nalaze dji poput Afrojacka, Martin Garrixa, Jay Hardway...

- Zabaviti publiku i natjerati ih da se isplešu do zadnjeg atoma snage te da sretni odu svojim kućama naša je najveća nagrada. Glazba je naš život te se nadamo da će nas publika nastaviti podržavati i dalje. Mi im obećavamo još mnoštvo hitova - poručio je popularni glazbeni dvojac.

DJ Matroda

Matrodin remix "California" sa Chris Lake-om ušao je na drugo mjesto najprodavanijih pjesama na Beatportu i u TOP 10 EDM pjesama u 2015. godini i tako postaje prvi Hrvat koji je doživio tako veliki uspjeh u komercijalnoj EDM sceni.

Njegov i Chris Lake-ov remix podržan je i puštan od najvećih svjetskih DJ-eva i producenata kao što su: Diplo, Calvin Harris, Oliver Heldens, Pete Tong, Fedde Le Grand, Showtek, Don Diablo i mnogi drugi. Zbog godina, glazbenog pravca, ali i stila te kreativnosti, Matroda je dobio nadimak "hrvatski Martin Garrix".

Sa Dominikom Kovačevićem član je DJ/producentske grupe - "NOVKA". Oni su prvi Hrvati koji će izdavati za najpoznatiju EDM izdavačku kuću - Spinnin Records. Njihov prvi singl "Poezia" je u samo 20 dana imala vise od 100.000 slušanja na Soundcloudu.

Prvi veliki support stiže od poznatog francuskog future/deep house producenta Tchamija, koji je stavlja u svoj vlastiti službeni promo video. Od tada stupaju u kontakt sa managerom od Tchami-a i Dj Snake-a. Njihovi novi EP "Zalazak" promoviran je na najpoznatijem blogu "YourEDM", gdje ih nazivaju: "THE FUTURE OF HOUSE MUSIC".

SVI STE POZVANI!

Sve informacije i rezervacije na: 091/490 4042

Izvor: Press / Vecernji.hr

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO