U petak, 08. svibnja Karolina će ugostiti poseban projekt, band naziva 'Global Disco', kojega čine četiri fenomenalna glazbenika: DJ Luca Montecchi - jedan on najzanimljivijih hrvatskih DJ-a, James Perri (Jimi Polo) - vokal i mc, Manuel Lupen - jedan od najboljih hrvatskih udaraljkaša i Ivo Prodan Prođo - jedan od najboljih hrvatskih klubskih saxofonista. Svojim glazbenim vibracijama zapaliti će cijelu Karolinu i otputovati glazbom kroz vrijeme od sedamdesetih godina do danas koja je inspirirana funkom, soulom, discom... Provedite svoj petak uz dobru glazbu i projekt 'Global Disco' u Karolini. SVI STE POZVANI! Informacije i rezervacije na 091/490 4042.

-----------------------
Global Disco čine:
-----------------------

DJ Luca Montecchi - Rođen u Zadru, odrastao u Opatiji, živi u Zagrebu. Zaljubljenik je u glazbu bez koje život ne bi imao smisla. Dugogodišnji je radijski dj i urednik. Sportsku karijeru u jedrenju i surfanju okončao je davnih 90tih. Neostvarena želja su mu motociklističke utrke, mada je pola života proveo na motoru. Dj, producent bez hita, otac i vlasnik mnogih emocija. :) U profesionalnoj karijeri ostvario brojne nastupe u više europskih država. Ako ga pitate, reći će vam "… i dalje sam sretan u dj pultu, zašto bih išta mijenjao?" Pored "main star" gigova, nastupao je i uz bok mnogima od vodećih svjetskih dj-a. Njegovi gigovi su kombinacija godina karijere i mnogih glazbenih utjecaja.

Facebook: https://www.facebook.com/d.j.lucamontecchi

James Perri (Jimi Polo) - vokal i mc. Bivši član skupine Soul II Soul ('90 -'92), suradnik Paul Oakenfold, David Guetta, Daft Punk i nmogi drugi. Jedan od pionira Chicago house scene. Trenutno živi u Zagrebu.

Facebook: https://www.facebook.com/james.jimipolo

Manuel Lupen - jedan od najboljih hrvatskih udaraljkaša, član nekoliko uspješnih projekata, koji se stalno usavršava i prolazi dodatne škole.

Facebook: https://www.facebook.com/djmanuel.lupen

Ivo Prodan Prođo - jedan od najboljih hrvatskih clubskih saxofonista. Glazbom se bavi više od 15 godina, a na house sceni je od 2004. godine. Jedan je od rijetkih saksofonista koji uživo svira uz pratnju house DJ-a. Svaki je njegov nastup jedinstven jer se bazira na direktnoj improvizaciji popraćenoj različitim house ritmovima i žanrovima kao što su House, Electro, Pop, Rock, Lounge, Jazzy i Funky. U svojim temama na unikatan način objedinjuje različite glazbene stilove te ih vješto spaja sa elektronskom glazbom.

Facebook: https://www.facebook.com/IvoProdan

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO