Caffe bar - Night bar Karolina u subotu 11. srpnja s početkom u 21h, ugostiti će veliki Croatian Drift Challenge 2015 Rd.2 party. Nakon vrućih treninga/utrka na sportskom aerodromu Grobnik posjetitelji će u subotu ispred Karoline moći razgledati mnogobrojne natjecateljske automobile, upoznati njihove vozače, kapetane ovih sportskih jurilica. Nabrijani auti, prelijepe hostese i odlična glazba čekaju Vas ove posebne noći u Karolini. Sve informacije i rezervacije na 091/490 4042. Svi ste pozvani!

Utrka Croatian Drift Challenge 2015 Rd.2 održava se u vremenu od 11. do 12. srpnja 2015. godine na sportskom aerodromu Grobnik, koji se nalazi preko puta Automotodroma "Grobnik", trkaće staze koja je poznata u ovom dijelu Europe.


Sam Aerodrom smješten je na ravnom dijelu Grobničke poljane sa pistom dužine cca 1600m i pripadajućim sadržajima. Nova lokacija će biti primamljiva takmičarima iz Slovenije, Italije i Austrije te naravno posjetiteljima sjevernog dijela Hrvatske, posebice građanima Rijeke u čijoj okolici se nalazi aerodrom i naravno obližnjoj Istri.


Adrenalinski vikend održat će se za vikend s time da je subota rezervirana više za treninge i Drift Taxi, dok je nedjelja više orjentirana na takmičarski dio, kvalifikacije i Twin drift finale.


Posjetitelji će moći uživati u atraktivnim hostesama ili potražiti osvježenje u ponudi jela i pića.


Za subotu je ulaz 20 kn, u Nedjelju na dan Utrke cijena ulaznice je 40 kn.


Ulaz otvoren od 12:00 h u subotu, a od 09:00 h u nedjelju.


Očekujemo vas na Sportskom aerodromu GROBNIK 11 i 12.07.2015.!!!


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO