kalypso1906

Incognito Summer Opening Festival prvi je festival u organizaciji Reforma Music Events, pobjednika prvog hrvatskog showa Survivor, osobnog trenera i popularnog DJ-a, te Event Managera, Vazmenka Pervana. Popularni Re:forma partyji do sad su se održavali na zanimljivim lokacijama (teretana Reforma, Hypo centar) i imali su postavljen bijeli dress code, kako bi partyji bili prepoznatljiviji i posebniji.

Priča o bijelim dress code-u jednom je promijenjena, u fašničko vrijeme, kada je upravo Incognito party pod maskama naložio svim gostima da budu maskirani. To se pokazalo kao pun pogodak i Incognito priča je stvorena.

Prvi festival u organizaciji Reforma Music Events donosi Vam četiri partyja u tri dana, a održat će se na produženi vikend od 19.-21. lipnja u novouređenom klubu Kalypso na plaži Zrće.

Kalypso je otvorio vrata sezone 2015. i pokazao svoje novo lice nakon kompletnog makeovera. Dovoljno je reći: “Spustio se svemirski brod na plažu Zrće i integrirao u šumu, s prirodom. Ime mu je Kalypso.”. Sada je klub Kalypso zbog svojeg posebnog izgleda integriranog u prirodu, a i zbog najjačeg sound i light sustava na Zrću, najjatraktivniji klub na plaži. I program u sezoni 2015. mu je iznimno bogat, a počinje upravo Incognito Summer Opening festivalom.

Festival je fokusiran na prezentaciju perspektivnih i etabliranih domaćih producenata, DJ-a i glazbenika. U tri nezaboravna dana posjetitelji su prepušteni na milost i nemilost nekima od najzanimljivijih izvođača hrvatske clubbing scene. Nastupaju: Pill Jackson (ZG), Mad Crew (PU), live jam by Janko Novoselić ft. Kozmodrum (ZG), Darko Kustura (ZD), Yakka (NG), Duplo (PU), Andrologic (ZD), Franky (ZG), Vazmenko (ZG), Full Ferry (ZG), Blacksoul (ZG), Unique (PU), Miss Soulfly (RI), Yunnan Sound (ZG), Apollo Eighteen (KR), Homeboy (ZG), Borut Cvajner (PU), Alen Simple (PU), Katie Heart (PU).

Raspored događaja Incognito Summer Opening festival je sljedeći:

PETAK / SUNSET CAFÉ @ Main Floor
w/ Pill Jackson, Music After Dinner, live jam by Janko Novoselić ft. Kozmodrum, Darko Kustura, Yakka

SUBOTA / 1 / AFTER BEACH @ Pool Deck
w/ Duplo, Andrologic, Franky
After Beach party održava se na Pool Decku kluba Kalypso

SUBOTA / 2 / INCOGNITO @ Main Floor
w/ Vazmenko, Full Ferry, Blacksoul, Unique, Miss Soulfly
Incognito je poseban party: posjetitelji na ulazu dobivaju masku za lice i stvari se odjednom iz temelja mijenjaju. Dancefloorom će vladati house, techno

NEDJELJA / JUNGLE JAM @ Jungle Floor
w/ Yunnan Sound, Apollo Eighteen, Homeboy, Borut Cvajner, Alen Simple, Katie Heart
Jungle Jam je

Pretprodaja ulaznica moguća je putem sustava Eventim.hr. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi: 99 kn early bird, 199 kn regular, 349 V.I.P. (festivalska vip ulaznica uključuje: VIP area + rezervacija stola + koktel dobrodošlice Incognito na sva 4 partyja).

Pojedinačne ulaznice po danu, tj, partyju:
- Sunset Café 59 kn, After Beach 39 kn, Incognito 69 kn, Jungle Jam 59 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO