U sklopu odličnih i jedinstvenih mjesečnih programa u Hollywood Vanity clubu od nadolazećeg jesenskog vikenda Zagreb će biti dodatno zagrijan uzavrelom atmosferom bur-lesque plesnih pokreta. Inače, burlesque je senzualni ples nastao prije stotinjak godina, kojim se nastojalo suprot-staviti svijetu, nametnutim navikama i normama, dokolici aristokracije te bogatih industri-jalaca isticanjem šarma, glamura i ženstvenosti.


U novije vrijeme, burlesque je uvelike popularizirala Amerikanka Dita von Tese svojim planetarno popularnim plesom u čaši. Tom trendu nije ni Europa ostala ravnodušna, stoga se na mnogim kultnim mjestima i klubovima u velikim europskim gradovima, Parizu, Londonu, Beču ili Berlinu, mogu pogledati senzualni performansi nabijeni energijom, seksipilom i gracioznošću!

Najbolje od europske burleskne scene, možete doživjeti upravo ove subote u Hollywoodu. Plesačice i performerice Miss Betsy Rose, Kalinka Kalaschnikow i Tamara Rose pripremile su nezaboravni show program, podijeljen u dva tematska bloka.

Scenografija kluba, kosti-mografija domaćica i muzički odabir residenta Emilia Dalbella, bit će potpuno podređeni cilju i kroz jednu tematsku večer, svi skupa ćemo se vratiti u dvadeseste i tridesete godine prošloga stoljeća i burlesku doživjeti u njenom punom sjaju.

Domaćica spektakularnog događaja, bit će Ana Perduv, naša najpoznatija pin up dama, s međunarodnom karijerom pin up modela i vrhunske plesačice.

Vidimo se u HOLLYWOOD Vanity clubu!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO