Subote u Aquariusu sinonim su za vruću atmosferu, odličan provod i glazbu kakvu najčešće čujemo ljeti na najvećim svjetskim festivalima, pa tako i našem kutiću raja i pakla u svemiru - na Zrću. U subotu (10.05.) klub Aquarius ponosno predstavlja prvu večer zagrijavanja i upoznavanja s ovoljetnim "Feel Free Fest", "Beat The Heat", "Moonsplash" i ostalim programima i večerima na Zrću. Dobrodošli na ZRCE WARM UP!

Zrće - za jedne "Sodoma i Gomora" te propast svijeta kakvog poznajemo u negativnom smislu, a za druge... pa, isto to ali u pozitivnom smislu. Šalu na stranu; već cijela nogometna lopta sunčevog sustava ili vam Zemlja gotovo zna za Zrće koje mediji i turistički vodiči za mlade i one takvog razuzdanog i željne zabave duha nazivaju novom "starom Ibizom". Već to je dovoljno za spakirati kofere ili barem uzeti kremu za sunčanje, ručnik, nešto love i reći "hasta la vista baby" te upustiti se u avanturu koje pruža to mjesto, a koja se sigurno neće zaboraviti te će se prepričavati s koljena na koljeno (uz možda nužno cenzuriranje pojedinih dijelova, naravno).

Pod okriljem Aquarius Saturdays programa ove subote nas očekuju noviteti svjetskih glazbenih top ljestvica na kojima stoje biseri glazbenih kraljeva koji će nas uživo častiti svojim izvedbama ljetos u klubu AQUARIUS ZRĆE, a neki od njih su: Hard Rock Sofa, Fedde Le Grand, Gregori Klosman, Benny Benassi, Axwell i mnogi drugi.

Tko nastupa? - Kratko i jasno, nastupaju DJ-i koji su svojim angažmanom i kvalitetom već zaslužili svoje "mjesto pod suncem", pa su tako već svirali na samom Zrću, a upravo tako će i ove godine, a oni su: Matroda, BumbleB, Mario Amarillo i Looka.

Prvo iznenađenje večeri (koje ćemo sad malo spoilati) je MC RASHEED čija karijera kao MC-a traje već gotovo deset godina u kojima je imao prilike raditi sa svim većim izvođačima UK Bass scene kao što su: MC Cole, Brookes Brothers, Zed Bias, B Traits, The Prototypes, Bad Company i LTJ Bukem. Nastupao je diljem Europe, a već dugi niz godina je i suorganizator brojnih klupskih večeri u Beogradu.

Drugo iznenađenje je vizualni spektakl... Ali ne vjerujte pisanoj riječi već pitajte one koji su to doživjeli i, još bolje, uvjerite se sami tko se još jednom vraća u klub Aquarius u Zagrebu... - "THE LIQUIDATOR" - multifunkcionalni LED osvijetljen robot od 3 metra visine s pištoljima na CO2 i mnoštvom iznenađenja. 100 MW laseri, CO2 pištolj i pirotehnika u hodu odnosno plesu jasno govore da je ovo live performance kojeg nitko neće zaboraviti, pravi tornado svježine na klupskoj sceni. - Show koji se NE PROPUŠTA!

Treće iznenađenje (koje ćemo također spoilati, ali ostaje i dalje "big deal") je što ćete u subotu moći osvojiti ulaznice za festivale na samom Zrću ovog ljeta. Sretno!!

Vrata kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu u subotu (10.05.2014.) otvaraju se u 23h i zabava u "Zrće" stilu traje po ljetnoj shemi - do samog jutra.

Ulaz: 30 kn

VIP rezervacije: 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO