Rene i Igor ponovno u "Našoj maloj POLIklinici" Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. listopada 2019. god. u 10:52

poliklinika0410191

 

Omiljena lica s malih ekrana, televizijski, kazališni i filmski glumci Igor Mešin i Rene Bitorajac stigli su ponovno u našu malu Polikliniku. No ovaj put u potpuno drugačijem ambijentu i ne kako bi snimili nove kadrove nekad popularne televizijske serije već kako bi se nakon napornih snimanja rehabilitirali i opustili.

 

U Poliklinici Medical Body Balance za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom pod budnim okom fizioterapeuta Velibora Viboha izabrali su niz fizikalnih tretmana primjenom dekompresijskih, manipulativnih i drugih tehnika terapije.

 

Svjetski poznati aparata Indiba Actov CT9 za rehabilitaciju nakon ozljeda, Huber kao rehabilitacijsko-sportski uređaj namijenjen jačanju mišića, razvoju koordinacije, stabilizacije i propriocepcije, dijagnostika poput analiza sastava tijela, analiza i biomehanika hoda, Yumeiho tretman za poremećaj težišta tijela, odnosno disbalans koji može nastati kod različitih bolesti unutarnjih organa i/ili lokomotornog sustava samo su neki od tretmana kojima su se podvrgnuli naši popularni glumci te uz savjete stručnjaka rehabilitirali svoju mišićno-koštanu strukturu kako bi jesen dočekali zdravi i fit te spremni za nove uloge.

 

Tekst: Press
Fotografije: Body Balance

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.