alterela1904

Predstavljamo vam Alterellu, multimedijski projekt stvaran godinu dana, a glavna idejna začetnica projekta te autorica glazbe i teksta svih pjesama na albumu "Teška vremena za sanjare" je naša najuspješnija influencerica Ella Dvornik-Pearce koja svojim radom već godinama pomiče granice kreativnosti i razbija tabue na društvenim mrežama. Sada je na red došao metaverzum u kojem će vladati Alterella, lik koji je osmislila Ella, a koji je posljednjih mjeseci već privukao veliku pažnju na Instagramu. Album se čekao s nestrpljenjem i od danas je dostupan na svim glazbenim platformama.

 "Eto nas van! Aterella je alterego dvadesetogodišnjakinje u meni. Neke pjesme su dio mog vlastitog iskustva, što proživljenog, što gledanog sa strane. Morala sam se intenzivno dati u ovaj lik i proživljavati sve ponovno kako bi dala liku karakter kakav smatram da sam bila u to vrijeme. Što se žanra na albumu tiče, nema određenog. Više mi je bilo bitno prenijeti neki vibe, poruku i iskustvo, progovoriti o nekim temama na drugačiji način pa sam tako koketirala s različitim zvukovima. To je ujedno i razlog zašto nisam puštala singlove jer nisam htjela da me se ukalupi po jednoj pjesmi, budući da su sve različite.

Album je na svim streaming platformama, a ja se nadam da ste spremni na to što vas čeka.

Uživala sam u cijelom procesu, puno sam učila, dosta toga mi je bilo strano pogotovo rap, ali stvarno sam se dala 1000% u ovo. Htjela sam raditi isključivo ono što želim, bez da mi itko govori što smijem ili ne smijem i što prolazi ili ne. Želim se zahvaliti Arijanu Vujici koji me pustio da budem slobodna u kreativnosti i koji je producirao cijeli album. Nadam se da ćete se pronaći u nekim tekstovima i stvarno se veselim svemu što dolazi. Alterella od sada djeluje kao lik za sebe i ima svoju vlastitu misiju." - poručuje Ella te još jednom naglašava da je Alterella njezin multimedijski projekt, a album je tek početak, u pripremi su popratni virtualni sadržaji.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO