minea0706241

„Narode, imate hit!", „Pa što ste čekali ovoliko?", „Vi ste jedna duša u dva predivna tijela...", samo su neki od komentara koji pljušte sa svih strana nakon što su grupa Joy i Minea objavili zajednički hit singl „Daj mi jedan dan" dokazanih autora Denisa Dumančića i Faye koji ne pišu perom, već srcem. Dugo se na domaćoj estradi nije dogodio tako prirodan spoj dva izvođača koji emitiraju toliku količinu pozitivne energije pretočene u ovu veselu pjesmu koja će razvući osmijeh i najvećim mrgudima. A sve je počelo u popularnom showu Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato"gdje je Minea bila članica žirija, a pjevač grupe Joy Alen Bičević briljirao u natjecateljskoj ulozi te na kraju i pobijedio. To dvoje nepopravljivih pozitivaca se prepoznalo i iz zajedničkih druženja nastala je ideja o duetu. Znali su samo da žele razigranu pjesmu koja će ljudima donijeti veselje, a za sve ostalo pobrinuli su se Denis i Fayo s kojima Joy već godinama uspješno surađuje. Aranžmanski je pjesmu uokvirio Vedran Baotić, dok joj je vizualni život udahnuo redatelj Tomislav Pović koji je pri osmišljavanju spota za bend i Mineu imao samo jednu uputu - budite svoji! Na snimanju nije nedostajalo smijeha, zezancije i prepričavanja zgoda iz dugogodišnjih karijera ovih sjajnih glazbenika i vrhunskih zabavljača po čijim slobodnim terminima mladenci planiraju svadbe.

„Kad se spojite s Alenom Bičevićem desi se totalno ludilo! Tako je bilo i na snimanju pjesme i spota „Daj mi jedan dan", nekad se dvije energije povežu i nastane totalna pozitiva. Posebno sam uzbuđena zbog ovog dueta i suradnje s grupom Joy, jako me vesele svi ti naši zajednički trenuci. Ovo je jedna od onih pjesama s kojom ne možete pogriješiti jer ste sigurni da su sve kockice sjele na svoje mjesto. A Alena sam toliko zavoljela da se veselim svakom našem druženju, zajedničkom nastupu i svemu što nas još čeka...", ne krije oduševljenje novom glazbenom suradnjom Minea, a ni Alen nije štedio na komplimentima za svoju kolegicu: „Biti Minein fan od mladih dana, a sada imati priliku snimiti zajedničku pjesmu, upoznati ju, smijati se s njom i zabavljati... to je stvarno ostvarenje sna. Dobili smo pravu pjesmu kao stvorenu za nas dvoje, pritom se sprijateljili, gdje ćeš bolje!"

I pred grupom Joy i pred Mineom je dugo toplo, ali prije svega radno ljeto tijekom kojeg će svirati diljem Hrvatske, a posvetit će se i promociji najnovije zajedničke pjesme.„Daj mi jedan dan" naći će se na novom studijskom albumu grupe Joy na kojemu vrijedno rade, a Minea će uskoro svoju publiku iznenaditi i novim samostalnim singlom.

Tekst: Press
Fotografije: Privatni album


PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO