Klapa Rišpet i Duško Ćurlić u nesvakidašnjoj suradnji Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. listopada 2019. god. u 11:44

dusko1210

 

Klapa Rišpet je u suradnji s jednim od najprepoznatljivijih glasova hrvatske, Duškom Ćurlićem, predstavila emotivnu baladu „Kada ljubav dvije duše spoji“. „Ovo je pjesma o istinskoj sreći, pronalasku ljubavi svog života i svim onim lipim osjećajima koje dijeliš s osobom koju voliš - ovo je zapravo velika oda jubavi i zaljubljenosti„ - tvrdi Pero Kozomara, koji ujedno i potpisuje glazbu najnovije balade Klape Rišpet.

 

„Kada ljubav dvije duše spoji“,  nova je nježna balada snažnog, emotivnog teksta i uvijek prisutnog dalmatinskog prizvuka koji prije svega djeluje jako romantično i osvaja na prvu. Ivo Amulić ju je sjajno otpjevao, dečki vrhunski pratili, a glas Duška Ćurlića učinio ju je jedinstvenom i posebnom. Za dirljiv i snažan tekst pjesme zaslužan je Robert Pilepić.

 

Plan za suradnju Duška i Klape Rišpet postoji godinama. „Već dugo postoji ideja da snimimo nešto zajedno. Iznimno poštujem Peru Kozomaru kao sjajnog autora mnogih pjesama koje su našle svoje mjesto i pomalo već postaju evergreeni“ - izjavio je Duško Ćurlić. Svoje zadovoljstvo suradnjom istaknuo je i osnivač Klape Rišpet, Pero Kozomara navodeći kako „Duško ima fantastičnu boju glasa... kad je snimao svoj dio u studiju, događalo se da se svako malo naježim“.

 

Ovo je definitivno pjesma u kojoj se mogu pronaći svi zaljubljeni jer je ona oda čistoj ljubavi i sigurno će pronaći put do srca brojnih obožavatelja koji su je s nestrpljenjem čekali. A ono što će posebno oduševiti sve obožavatelje su koncerti krajem veljače u Lisinskom te u splitskoj Areni za Dan žena, o čemu će svi obožavatelji uskoro biti obaviješteni.

 

Tekst: Press

 

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.