×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/glamur210315
Jelena Rozga i Joksimović najglamuroznije osobe Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. ožujka 2015. god. u 18:17

 

Sinoć je u prepunom Green Gold Clubu održan peti po redu Izbor za najglamuroznije osobe, a titulu najglamuroznijih osoba osvojili su Jelena Rozga i Željko Joksimović. Visoki kriteriji koji su postavili ogranizatori Izbora naišli su na veliki interes javnosti, te je Izbor za najglamuroznije osobe prerastao u regionalni Izbor. Organizatori Izbora vjeruju kako će ovogodišnji nositelji titule, svojom uzornom pojavom u javnosti, poslužiti kao pozitivan primjer cjelokupnom društvu, svojim obožavateljima, ali i svojim kolegama iz društveno javnog života.

 

Pogledajte video snimku Jelenine zahvale na osvojenoj tituli:Na eventu koji je vodila Vjekoslava Bach, brojini gosti poput Kristine Krepele, Emine Pršić, Maria Rucnera, Borisa Kosmača, Asima Ugljena, Tamre Roglić, Sanje Bjedov, Jelene Katarine Kape i mnogih drugih uživali su u fantastičnom preformancu Diamond soul factorya by Irena Viličić.

Uz Izbor, održala se i humanitarna modna revija Marla Designea by Nives Stepinac Grgurić, te Agjamal by Martina Kuntić. Revije su nosile mlade manekenke UMAHa, te predivni modeli Tarol i Best model agencije. Za glamurozne frizure modela bila je zadužena hair stilistica Ines Petrić, a glamurozni make up potpisije visažiztica Jasmina Kovačićek. Finacijska sredstva ovoga puta darovala su se Osnovnoj Školi Dragutin Tadijanović u Vukovaru, a ček u iznosu od 3000,00 kn preuzela je ravnateljica škole gđa Lidija Miletić.

Popularni tamburasi DyacoS do ranih jutarnjih sati zabavljali su sve prisutne goste.

Osim zabavnog djela programa, svi prisutni gosti uživali su u ukusnoj torti slastičarnice Memy te u bogatim darovima koje su osigurali Shiseido, Catrice cosmetics i HIT Records.

Tekst: Press
Fotografije: Ilija Božić
{gallery}albumi/glamur210315:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.