Obožavatelji se družili s Ivanom Zakom Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. veljače 2017. god. u 17:58

zak0602171

 

Sjajnim druženjem s obožavateljima, jedno od najtraženijih glazbenih lica Ivan Zak zakoračio je u poseban tjedan pred nama. Naime u subotu 11.02. u Areni Zagreb, Ivan će održati veliki glazbeno-scenski spektakl, koji zajedno sa svojim najbližim suradnicima, priprema već mjesecima.

 

Sjajna uvertira koncertu, bila je ovoga vikenda u zagrebačkom Arena Centru, gdje se Ivan Zak družio sa svojim obožavateljima svih generacija, a pritom je potpisivao i novo glazbeno izdanje 'Sve si moje', koje se ekskluzivno može kupiti u dm-u.

 

Tijekom druženja, Ivan je strpljivo i sa osmijehom potpisivao novo glazbeno izdanje, fotografirao se se, i odgovarao na pitanja mnogobrojnih obožavatelja, a najviše je pažnje poklanjao onim najmlađima.  Poznato je naime, kako se Ivan već godinama odaziva na humanitarne akcije, a nedavno je tako upravo za djecu u Lekeniku priredio pravi mali glazbeni spektakl.

 

Sjajan vikend u Arena Centru, bio je odličan uvod za ono što nas u subotu 11.02. očekuje u Areni Zagreb. Koncert će biti kruna dosadašnje karijere Ivana Zaka, a uz najveće hitove, premijerno ćete imati prigodu uživo slušati i novu ljubavnu baladu 'Da si tu' koja upravo osvaja radijske etere.

 

„Ništa mi nije toliko bitno kao emocija. Kad pišem - osjećam. Za mene ne postoji ljubavna pjesma bez emocije i zanosa, a niti je mogu napisati bez da duboko involviram sebe. Dolazi Valentinovo, inspirirala me ljubav i želio sam svojim obožavateljima u Areni 11. veljače premijerno predstaviti nešto novo, nježno. Veselim se Areni  i sigurno ću u tom veličanstvenom ambijentu zajedno s publikom proživjeti svaki stih i svaku notu. Ljubav je jaka kada se dogodi između dvoje ljudi, a zamislite kada se dogodi na mjestu poput prepune zagrebačke Arene“, rekao je Ivan.

 

Kako je proteklo druženje sa fanovima u Arena Centru, najbolje da se uvjerite sami u fotogaleriji koju vam donosimo.

 

Tekst: Press
Fotografije: Hrvoje Banić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.