Indira Levak potvrdila dugogodišnja šuškanja Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. listopada 2018. god. u 08:13

indira3010181

 

"Da, kažem vam iz iskustva, plavuše se bolje zabavljaju!" - izjavila je karizmatična Indira Levak koja je isprobala gotovo sve boje kose, ali plavoj, kristalnog sjaja ostaje vjerna. Kako sama kaže, upravo ova boja na njezino lice djeluje kao trajni highlighter i ima vizualni anti-aging učinak.

 

Iako već godinama ljude zabavljaju urnebesni vicevi o plavušama, na rastući trend bojanja kose u sve nijanse plave nisu djelovali negativno. Zapravo suprotno, nikada nije bilo lakše postati plavuša sjajne i zdrave kose, pod uvjetom da se prepustite u ruke vrhunskih stručnjaka, koji će znati koja od mnogobrojnih nijansa plave najbolje pristaje upravo vama. Tome svjedoče i pjevačice Indira Levak, Zsa Zsa i Paola Valić Bekić, koje su glavne zvijezde zabavnog stripa walk-in salona Vikler i ruž, koji je napravio revoluciju svojim konceptom bez narudžbe, a upravo slavi svoj prvi rođendan. Pjevačica Maja Bajamić pridružila se ovoj veseloj ekipi i šuška se da ju kolegice nagovaraju da postane jedna od njih, plavuša. Maja je samo kratko komentirala: "Nikad ne reci nikad!".

 

Tekst: Press
Fotografije: Karmen Poznić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.