×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/arimed220916
Indira Levak ponovo u školskoj klupi Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. rujna 2016. god. u 17:28

arimed2209161

 

Da nikada ne treba prestati ulagati u znanje i edukacije dobro zna pjevačica Indira Levak koja se odlično zabavila na otvorenju novog prostora beauty učilišta Arimed, koje je ujedno proslavilo petnaest godina djelovanja. Bila je to prilika da se svi zainteresirani upoznaju s atraktivnim programima edukacija, koje je do sada završilo 20 000 polaznika.

 

U ugodnom ambijentu škole moglo se aktivno sudjelovati u prezentacijama, tako je Indiru zanimalo kako se ugrađuju trepavice i nakon kratkih uputa edukatora, pokušala ih je samostalno ugraditi na lutki za vježbanje i to prilično uspješno, dok je pjevačica Lea Mijatović na šabloni iscrtavala obrve, japanskom metodom.

 

Licencirani edukatori predstavili su nekoliko makeup radova koji su oduševili poznate dame. Posebno atraktivan bio je fantasy makeup i onaj inspiriran pop artom koji se već neko vrijeme pojavljuje u svim segmentima modne industrije. Pjevačica Ivana Marić uzela je kist u ruke i također isprobala nove tehnike šminkanja.

 

Ovaj zabavno-edukativan događaj privukao je i modnu dizajnericu Kristinu Burju i Lejlu Filipović, koje podržavaju program razvijanja kreativnosti i stjecanja novih znanja jer - ZNANJE JE MOĆ.

 

Tekst / Fotografije: Press
{gallery}albumi/arimed220916:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.