antonio0612231

Antonio Krištofić već godinama slovi za jednog od najboljih domaćih vokala, no nakon nekoliko godina pauze ovaj je glazbenik odlučio vratiti se na scenu i pokoriti estradu. Za kraj godine izbacuje nevjerojatno plesnu stvar koja bi se mogla savršeno uklopiti u najveseliji mjesec u godini.

„Pjesma „Javi mami“ je brza klupska pjesma provokativnog karaktera. Opisuje odnos jednog upornog, ali sasvim jednostavnog dečka i jedne komplicirane i razmažene djevojke s kojom ne znaš na čemu si iz dana u dan. Možemo reći i da je autobiografska. Pjesmu smo radili od samog početka gradeći cijelu priču na temelju mojih priča i mojeg karaktera. Od zvuka, teksta i vizualnog trenutka. Iza teksta, glazbe i aranžmana stoji Vladimir Uzelac koji iza sebe ima velike hitove u cijeloj regiji“, govori nam Antonio koji je ovom pjesmom na scenu donio glazbenu ali i vizualnu promjenu.

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih gažiranja Antonio je osluškivao puls publike, gradio odnose na društvenim mrežama te na taj način kreirao sliku svojeg identiteta na estradi. Sada kada je sazrio i kada ima podosta utakmica u nogama - vrijeme je ozbiljan novi početak.

„Malo sam napravio pauzu jer puno nastupam. Najviše su to klubovi, svadbe, ali i privatne zabave. Naravno najdraže su mi djevojačke večeri. „Javi mami“ je prvi projekt od brojnih koje pripremam. Surađujem s ljudima iz Hrvatske i susjednih zemalja, a svaka će pjesma biti stilski drugačija, a opet tematski povezane. Ovim spotom smo željeli dati nešto energično, vrelo, pomalo seksipilno, neku novu energiju…“, otkriva simpatični Antonio Krištofić koji je iznimno popularan i na društvenim mrežama.

Antonija možete pratiti i na njegovom Instagram profilu, a pjesmu nikako nemojte zaboraviti sherati na mrežama. Rasplesat ćete svoje pratitelje.

IG link: https://www.instagram.com/antoniokristoficofficial/

Tekst: Press
Fotografije: Petar Kasalica


PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO