Halloween: Missice i glumice uz smiješne bundeve Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 31. listopada 2017. god. u 18:36

miss3110171

 

I dok Amerikanci luduju na "najluđoj noći u godini" i maskiraju se u zastrašujuće likove iz horor filmova pa se natječu čija će maska biti najoriginalnija i skupiti najviše lajkova na društvenim mrežama naše pak ljepotice radije za Halloween dom ukrašavaju bundevama ne bi li razveselile svoje mališane i rade kolače od kestena.

 

Na već tradicionalnom Halloween partyju by Studio Marcela nekadašnje Miss Universe Hrvatske Natalija Prica, Ivana Mišura, Ivana Delač i Marijana Kužina te Miss Hrvatske Antonija Gogić i Nina Slamić, manekenka Nikolina Miletić uz poznate glumice Anu Begić Tahiri, Kristinu Krepelu i Anu Vilenicu rado su pokazale svoje vještine kad je rezbarenje bundeva u pitanju. Blažen među ženama popularni glumac Slavko Sobin rado je pozirao u carstvu ove jesenske delicije.

 

Jedna vesela, jedna krezuba, jedna nestašnog lica i brdo malenih bundevica našle su se tako u Importanne galeriji u izlogu i zaokupile pozornost posjetitelja.

 

Prisjećajući se srednje škole i dana kada su se pripremale za popularnu Noć vještica naše ljepotice uopće nisu težile strašnim maskama niti su tome pridavale veliku pozornost. Ali se zato Slavko Sobin prisjeća najsmješnije maske. "U Americi sam se maskirao u vreću za smeće i bio Eurotrash sto je ustvari izraz Amerikanaca koji aludira na određenu vrstu Europljana i njihov stil odijevanje 90.-tih", prisjeća se glumac.

 

Kako im je bilo na ugodnom druženju pogledajte u fotogaleriji, a možda i dobijete ideju kako izrezbariti svoju bundevu.

 

Tekst: Press
Fotografije: M. Pezo

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.