Danijela Martinović uživa u skijaškoj bajci Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 21:07

danijela0403171

 

Popularna Dalmatinka Danijela Martinović prve dane ožujka provodi u talijanskom skijaškom raju Livignu. Iako obožava ljetne, morske radosti Danijela je i stravstvena skijašica, pa tako svake godine barem nekoliko dana provede skijajući. Kako su ove godine ranije započele pripreme za njen veliki koncert Zauvijek zajedno koji će se u Lisinskom održati u srijedu 19. travnja, glazbenica je uspjela ukrasti nekoliko slobodnih dana kako bi uživala u svojoj sportskoj ljubavi.

 

“Prva dva dana je padao snijeg i bilo je zaista kao u nekoj čarobnoj bajci. Zapravo je to bilo nešto najljepše za kraj ove zime. Godinama je skijanje jedna od ljepših relaksacija, a posebno mi je drago da se ove godine nalazim u gradu i pokrajini ispunjenima pozitivnim vibracijama i dobrom energijom koji su nadaleko poznati.” - izjavila je Danijela Martinović.

 

Talijanski grad Livigno, koji od milja zovu Mali Tibet, nalazi se na nadmorskoj visi od 1800 metara i ima 115 km skijaških staza. Danijela se najbolje snalazi na crvenim i crnim stazama, dok one plave kategorije koristi za zagrijavanje. Grad Livigno u pokrajini Lombardiji uz vrhunske skijaške staze nudi i odličnu gastro ponudu.

 

Zauvijek zajedno novo je glazbeno putovanje na koje nas 19. travnja u 20 sati u Lisinskom vodi Danijela Martinović. Uz neke nove aranžmane, nove pjesme koje će otpjevati po prvi puta, ovaj koncert bit će i sjećanje na sve one hitove koji su sabrani u 50 originalnih pjesama, posljednje kompilacije koja je odnedavno na tržištu. Danijela će nam ovog proljeća pripremiti večer ispunjenu emocijama koje se rijetko viđaju.


Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslav Lisinski.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.