Danijela Martinović predstavila novi album Neopisivo Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. ožujka 2020. god. u 12:46

danijela0203201

 

Čarobno, jedinstveno, neponovljivo, riječi su kojima publika na koncertima opisuje atmosferu i pjesme u novom glazbenom ruhu koje je Danijela Martinović pretočila u glazbenu priču novog CD-a "Neopisivo", predstavljenog jučer u zagrebačkom kinu Cinestar Arena Centar Gold Class pod etiketom Tonike i Croatia Recordsa.

 

Uz jedinstvenu glazbu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, poznati slovenski chef i dugogodišnji Danijelin prijatelj Tomaž Kavčič pobrinuo se za gastro divotu koja prati album. Tako je osmislio jedinstvene sendviče koje su uzvanici skidali sa "štrika za veš", a pratile su ih Fructalove perjanice - sokovi različitih okusa i negazirane izvorske vode.

 

I onda je uslijedilo ono zbog čega su se svi i okupili, osamdeset uzvanika dočekala je poznata TV voditeljica Tončica Čeljuska kako bi najavila zvijezdu večeri - Danijelu Martinović, koja je za ovu prigodu prisutnima pripremila jedinstven i nezaboravan doživljaj.

 

Na filmskom platnu prikazan je kratak video u kojem je pokazala kako se u Fraveru na poseban način pripremalo njeno limitirano izdanje CD-a. Uslijedila je projekcija deset fotografija mladog i talentiranog fotografa Marka Lorenza Blaslova koje nikog nisu ostavile ravnodušnim, a potom su prisutni dobili slušalice kako bi svatko mogao sam za sebe doživjeti Neopisivo.

 

„Ne želim kolektivan doživljaj. Želim da imate osoban doživljaj koji ćete ponijeti sa sobom“, izjavila je Danijela Martinović koja je za svoju posebnu večer zasjala u kreaciji Sugarfree, novog modnog branda Danijeline stilistice Tee Jurilj i Silvije Banovec.

 

Druženje se nastavilo uz DJ Tomislava, a priča se vratila u ruke Tomaža Kavčiča koji je u fokus stavio  piće večeri - džin tonik, pripremajući ga kombiniranjem džina Monolog i tonika Dijalog. Sve je začinio neobičnim desertom na istu temu.

 

Da Danijela ništa nije prepustila slučaju na svojoj promociji potvrdili su i njezini gosti, glazbenici, suradnici i prijatelji poput Petra Graše, Ivana Huljića, Viktorije i Dina Rađe, Mirjane Mikulec, Martine Podgorski, Nikše Bratoša, Muca Softića i mnogih drugih. Sve uzvanike posebno su razveselili pokloni Dalije Katavić, ručno rađeni nakit od plemenitih metala i poludragog kamenja.

 

Bila je ovo zaista jedna Neopisiva večer.

 

Tekst: Press
Fotografije: Marko Lorenzo Blaslov

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.