Alka Vuica najavljuje novu pjesmu 'Istanbul'! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 10. kolovoza 2017. god. u 19:34

alka1008171

 

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica, odlučila je dodatno 'zagrijati' temperaturu svojim obožavateljima. Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom ali i stilskom izričaju, i ovoga je puta oduševila. Nizom predivnih, istodobno, provokativnih i senzualnih fotografija, Alka najavljuje novu pjesmu 'Istanbul', koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

 

Novi singl premijerno će izvesti 20.08. na Etno festivalu Neum, a njime ujedno, kako nam je otkrila najavljuje i predstojeći album, ''Istanbul' je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. Vjerujem da će je moja publika vrlo brzo zavoljeti i uvrstiti u moje najslušanije pjesme.'

 

'Pjesma je nastala u suradnji sa poznatom glazbenicom Jelenom Buca iz grupe Frajle s kojima surađujem na njihova posljednja dva albuma. Iz male radionice 'Butik glazbe', koju smo osnovale Jelena Buca i ja, kreće 'Istanbul' u osvajanje etera, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i mladi glazbenici Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspješnijih producenata.', istaknula je Alka.

 

'Istanbul' će odmah imati i svoje video izdanje, a spot je sniman u ekskluzivnoj 'Vili Bojić' u Opatiji, jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu,vrijednoj 8 milijun eura.

 

'Vizuale je snimala MedVid produkcija, a trbušne plesačice su iz plesnog studia Cool Step.


Predivne haljine koje sam nosila u spotu kreirala je poznata riječka dizajnerica Milena Kapetanović Peperoncina Design. Snimanje spota i druženje ekipe ovjekovječila je fantastična fotografkinja Viviana Lokmer šulina.', istaknula je Akla. Dok čekamo novi ljetni hit Alke Vuice 'Istanbul', uživajte u fotogaleriji sa snimanja.

 

Tekst: Press
Fotografije: Viviana Lokmer Šulina

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.