Posljednji dan Fresh Island Festivala seli na plažu Zrće Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. travnja 2017. god. u 17:14

fresh2004

 

Fresh Island festival ove godine ruši sve rekorde. Nagrađeni festival ponovno će od 11. do 13. srpnja u Hrvatsku dovesti neka od najvećih imena svjetske hip-hop i RNB scene ali i tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta. Zbog velikog interesa, nastupi Sean Paula i Rae Sremmurda posljednjeg dana festivala sele se na plažu Zrće kako bi svi posjetitelji mogli uživati u nezaboravnom koncertnom iskustvu.

 

Big Beach Takeover spektakularno će zatvoriti šesto izdanje Fresh Island festivala. Program počinje već u 21 sat, a posjetitelji će uživati u koncertima trenutno najvećih hit maker-a na planeti. Nakon završetka Big Beach događaja, od 02h pa sve do jutarnjih sati after partyiji se nastavljaju u svim kubovima na plaži Zrće.

 

Fresh Island festival na Zrće ponovno dovodi neke od najvećih imena urbane glazbe. Uz Sean Paula i Rae Sremmurda, na festivalu će nastupiti i Young Thug, French Montana, Lady Leshurr, DJ Jazzy Jeff, Westwood i brojni drugi. Fresh Island festival jedan je od najboljih europskih glazbenih festivala te će i ove godine staviti Hrvatsku na kartu nezaobilaznih svjetskih festivalskih destinacija.

 

Advance ulaznice za Fresh Island Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 289 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu i one uključuju Big Beach događaj. Cijena samo jednodnevne ulaznice za Big Beach Takeover je 239kn, a cijena VIP Big Beach Takeover jednodnevne ulaznice je 499 kn.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.