×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/wendy201211
Wendy Robin zapalila Revelin Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. prosinca 2011. god. u 19:41

 

Karipska dance pjevačica Wendy Robin svoj je prvi koncertni nastup na europskom tlu prije nekoliko dana održala u Dubrovniku, gdje je nastupila kao zvijezda večeri na godišnjici popularnog Culture Cluba Revelin. Nakon jugoistočne Azije i nanizanih uspjeha na tom tržištu, svoju europsku karijeru započela je upravo spektakularnim showom u Dubrovniku, a nastupila je uz DJ Pullyja, poznatog dubrovačkog DJa i u pratnji sjajnih plesačica pod vodstvom Nine Bunjevac.

 

Dubrovačka publika nije skrivala oduševljenje vokalisticom koja se unatoč već izgrađenoj karijeri u Aziji i Kanadi u našoj Hrvatskoj zapravo tek razotkriva publici, a ples uz Wendyne karipske i dance ritmove, te njezine hitove „The Life of the Party“, „Welcome to Hong Kong“, „Can't Get Enough of Your Love“ i mnoge druge, potrajao je do sitnih sati. Tijekom posljednjeg seta, Wendy je iz publike bodrilo gotovo dvije tisuće ljudi, a ova je karizmatična pjevačica obećala da će se zasigurno ponovno vratiti na pozornicu kluba Revelin i to već tijekom ljetnih mjeseci.

 

Wendy je u razgovoru s medijima nakon koncerta u Revelinu otkrila da trenutačno radi na svojem drugom albumu, na kojem će uz dosadašnje suradnike iz Kanade i Hong Konga surađivati i hrvatski producenti.

 

Koga je odabrala za svoj uži producentski tim Wendy zasad ne otkriva, ali najavljuje da želi prvo na hrvatsko, pa potom i na europsko tržište već s početkom 2012. godine plasirati svoj novi singl.

 

Izvor: Press služba

{gallery}albumi/wendy201211:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.