Timo Maas, DJ kojeg obožava Madonna dolazi u Zagreb Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. travnja 2017. god. u 18:22

timo1904

 

Velikan svjetske elektroničke glazbe Timo Maas dolazi u Zagreb na festival «WELOVESOUND. Njemački DJ već 30 godina osvaja publiku diljem svijeta, a njegov prepoznatljivi stil oduševio je i brojne glazbene zvijezde kao što su Madonna, Fatboy Slim i Depeche Mode. Glazbeni svijet posebno je iznenadila suradnja s legendarnim Beatlesom Paulom McCartneyem na pjesmi 1985 koja je Timu donijela nominaciju za Grammy. Timo u Zagrebu nastupa na open air dijelu #WELOVESOUND festivala 3. lipnja na prostoru sportskog parka Mladost na Savi, a koji će okupiti neka od najvećih imena svjetske DJ scene.

 

Timo Maas poznat je po specifičnoj povezanosti koju na svakom nastupu ostvari s publikom. Njegovi nastupi ispunjeni snažnim plesnim ritmom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Timo je već 15 godina rezident DJ na jednom od najluđih partyja na Ibizi, legendarnom programu Circoloco u klubu DC10, a nastupao je i na svim većim festivalima diljem svijeta i Europe. Tijekom karijere surađivao je s velikanima svjetske house i techno glazbe kao što su Kidnap Kid, Loco Dice i James Teej. Upravo je s Teejom Timo izdao svoj posljednji album, Cuba EP koji plesnim latino ritmom osvaja svjetske ljestvice eletkroničke glazbe.

 

#WELOVSOUND festival u Zagrebu okuplja neka od vodećih imena svjetske i domaće elektroničke glazbe. Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Maas te domaći Felver, Jogarde, ali i brojni drugi DJ-i pretvorit će na dva dana festivala Zagreb u europsko party središte. Open air događaj održat će se na prostoru sportskog parka Mladost na Savi u subotu, 3. lipnja od 12 do 24 sata, a partiji u klubovima Johann Franck, Opera, The Best i Boogaloo održavaju se u noćnim satima 2. i 3. lipnja. Impresivna imena te vrhunska produkcija svjetla i zvuka jamče spektakularan festival za pamćenje kojem je cilj postati tradicionalnim.

 

Festival koji glazbom širi dobre vibracije dio prihoda od prodanih ulaznica, koje se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, darovat će zakladi Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svijet, pomaže mladima da stječu praktična znanja i dobe uvid svijet gospodarstva. Posebne cijene ulaznica vrijede za studente kao i za Early bird ulaznice. Festival se održava uz podršku Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba.

 

Više informacija o festival možete pronaći na službenoj festivalskoj Facebook stranici:

 

https://www.facebook.com/insoundwetrust

 

Ulaznice: https://www.entrio.hr/event/welovesound-zagreb-weekend-takeover-4096

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.