deborah2110

Jedna od najpoznatijih Talijanki, DJ-ica Deborah De Luca, najbolja je promotorica Juga Italije. Iako je više od 150 dana svake godine na putu, niti jednom nije pomislila o preseljenju iz rodnog Napulja. Jedno od tih putovanja bit će u petak, 27. listopada kad će na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 10a nastupiti na najposjećenijem Halloween eventu Dia de Los Muertos u organizaciji hrvatskog brenda BSH. Danas planetarno poznata glazbenica upravo je, kao jedno od glavnih zaštitnih lica, završila sezonu u svjetski poznatom klubu Amnesia na Ibizi.

Deborah za sebe ističe kako je gotovo jedina umjetnica u svojoj branši čiji je dom ostao Napulj. Njena kuća se nalazi tik do pješčane plaže, a upravo joj ona daje potreban mir za stvaranje glazbe. Danas je ona jedna od najtraženijih ženskih DJ zvijezda. Jedan od prvih glazbenih i životnih uzora bila joj je planetarno popularna kolegica Nina Kravitz.

Deborah se, nakon kratkog izbivanja, vratila u rodni Napulj u svojim srednjim dvadesetima. "To je hrana", kaže ona kao dugogodišnji vegetarijanac, prije nego što se prepusti uživanju uz razno svježe voće, povrće, tjesteninu i mozzarellu iz regije. „Svaki tjedan dobijem "dva kilograma" zbog toga koliko jedem, ali ih opet izgubim kad sam na putu. Ono što osjećam kad sam kod kuće je tako posebno. Stvarno volim svoj grad. Kad bih jednog dana morala birati između posla i doma, izabrala bih svoj dom." - rekla je Deborah u nedavnom intervju za prestižni magazin DJ Mag.

Kao jedna od najpoznatijih DJ-ica na techno sceni ima cijelu vojsku fanova. Na Instagramu je prati više od 2.5 milijuna obožavatelja. Redovno najavljuje i dijeli priče s nastupa, pa će tako i sam grad Zagreb, kao i Hrvatska dobiti još jednu veliku glazbenu reklamu zahvaljujući događaju u organizaciji BSH Events.

BSH - Dia de Los Muertos posljednjih je godina postao nezaobilazan glazbeni događaj. Dan mrtvih ili na španjolskom Dia de los muertos je praznik koji se tradicionalno slavi prve dane studenog, ovisno o području, a najpoznatiji je u Meksiku te drugim mjestima gdje ga štuju ljudi iz Meksika. Iako je povezan s kršćanskim sjećanjima, ima mnogo manje svečani ton i više se prikazuje kao praznik slavlja. Uključuje okupljanje obitelji i prijatelja kako bi odali počast preminulima uz šaljiv ton.

Ulaznice za nastup Deborah de Luca i Dia de Los Muertos mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO