sajam1611171

Posebna gošća Sajma vjenčanja u Opatiji bit će poznata glumica Katarina Baban koja će prikazati novu kolekciju svog modnog brenda Lilith. Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 18. i 19. studenoga, u prostoru sportske dvorane Marino Cvetkoviću u Opatiji. Dva dana događanja začinjena su modnim revijama etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe. Poznato je da je Opatija još od davnina na glasu kao savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najduljom tradicijom u Hrvatskoj.

Zaštitno lice Sajma vjenčanja je predivna Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, a Sajam vjenčanja u Opatiji slavi i svoj 18. rođendan. Tom prilikom u suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar pripremamo za buduće mladence zanimljivu radionicu pod nazivom „Je li on/ona onaj pravi?“ te zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?“ putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade.  Posjetitelji će svojim dolaskom podržati i nacionalni humanitarni projekt "Želimo vježbati vid" kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima.

U subotu, 18. studenoga, u 18 sati na gala modnoj reviji humanitarni projekt „Želimo vježbati vid!“ podržat će i brojne poznate osobe poput riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić Minovski i Jelene Urukalo, prve pratilje Miss Universe Hrvatske Elene Jung, bivše Miss Hrvatske Angelice Zacchigna, Elene Tomeček Zdjelar iz grupe E.N.I., bivše Miss Universe Maje Sulić, poznatog bračnog para Ivane Paris i Dine Bubičića, bivše pjevačice grupe Karma Majde Šušelj Tare, pjevača Davida Temelkova, sportašica Sanje Jovanović i Ane Znaor te ostalih gostiju iznenađenja.

Posebna gošća Sajma vjenčanja bit će i poznata glumica Katarina Baban koja će na modnim revijama prikazati novu kolekciju svog modnog brenda Lilith.

Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija možete pronaći na www.magazinvjencanja.hr

Program:

Subota 18.11.2017.
10.00 otvaranje sajma
12.00 modna revija i degustacija slastica
15.30 cvjetna radionica
16.30 radionica „Je li on/ona onaj pravi?“ i kviz „Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?“ by Ivana Grabar, Pink Pen
18.00 gala modna revija
20.00 zatvaranje sajma

Nedjelja 19.11.2017.
10.00 otvaranje sajma
12.00 modna revija i degustacija slastica
15.30 trendovi u vjenčanoj modi
16.30 make-up & hair show
Frizerski salon Alexandra         
Anti Aging Centar Markušić
17.00 modna revija
19.00 zatvaranje sajma

ORGANIZATOR:
Adria Media Zagreb d.o.o.


Kontakt osoba:
Andrea Bolješić; mob: +385 91 6500 713

Fotografije: Marko Dušak, Studio Spinaker Graphics
Model: Tea Mlinarić, Miss Hrvatske

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO