Prvi saznajte kako će izgledati koncert grupe Pravila igre Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 29. siječnja 2019. god. u 10:18

pravila2601191

 

Momci iz grupe Pravila igre u završnoj su fazi priprema za svoju nikad viđenu LIVE 3D koncertnu turneju po CineStar kinima, poseban i  iznimno emotivan audio-vizualni doživljaj na kojoj će predstaviti svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje”. Probe su u punom jeku i dečki ne kriju oduševljenje i uzbuđenje što će prvi u ovom dijelu Europe izvesti nešto poput ovoga jer se i vode mišlju da publici uvijek treba predstaviti nešto novo, svježe, drugačije i do sada neviđeno. Radi se koncertnom live nastupu u kino dvoranama koji je najlakše opisati kao kombinaciju koncerta, filma, kazališta, mjuzikla te 5.1 zvukovnih efekata. U isto vrijeme sve to djeluje jako emotivno i vrlo intimno. Kada je riječ o njihovoj glazbi, grupa Pravila igre odiše modernim i urbanim zvukom kojeg uvijek prate tekstovi s kojima se publika lako poistovjećuje. U relativno kratkom periodu, pridobili su naklonost publike i krenuli nizati hitove koje danas često možemo čuti na radio stanicama i na raznim top listama. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, odavno su osvojili srca brojnih obožavateljica.

 

„Spremni smo i jedva čekamo izaći pred svoju publiku te im pružiti nezaboravno iskustvo. Zaista smo jako uzbuđeni jer je cilj da našim fanovima pružimo  emotivan i nezaboravan doživljaj koji će pamtiti još dugo vremena. Ova koncertna turneja kroz veljaču je ujedno i znak zahvalnosti prema svima koji nas prate i vole naše pjesme te svim zaljubljenima. Uložili smo ogroman trud u pripremu koncerata ali nije nam ni mrvicu žao, jer naša publika to i zaslužuje. Vidimo se uskoro.“ - dodaju momci iz grupe.

 

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske. Prvi nastup rezerviran je za Osijek 04. veljače 2019. Zatim slijedi  Rijeka 11. veljače, potom Split u kinu CineStar Joker 15. veljače. U Varaždinu će momci zagrijati publiku 18. veljače, a za kraj pripremaju spektakl u zagrebačkom CineStaru, 22. veljače u Branimir Centru. Pošto je poznato da je veljača mjesec zaljubljenih, ova turneja je definitivno dobar način za provesti divnu i nezaboravnu večer.

 

Kratki video s probe pogledajte ovdje: https://youtu.be/a72BYzK3WCk

 

Ulaznice za koncerte po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim ili online na linku.

 

https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/pravila-igre-1930/profile.html

 

Tekst: Press
Fotografije: Dario Lepoglavec

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.