Mirjana Mikulec osvojila nagradu u Londonu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. siječnja 2018. god. u 17:42

mirjana1201181

 

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec ulazak u 2018. godinu nije mogla bolje zamisliti. Iz Londona joj je stiglo posebno priznanje za njezin rad. Riječ je o uglednoj nagradi International Property Awards koja se svake godine dodjeljuje u raznim kategorijama, od arhitekture do dizajna interijera, a upravo se u toj našla Mirjana Mikulec. Ulazak u prestižno društvo najboljih europskih dizajnerskih  ostvarenja u godini iza nas, donio joj je projekt uređenja njezina vlastita stana.

 

"Bio je to poseban izazov za mene, s obzirom na to da sam se prilikom realizacije istovremeno našla u ulozi projektanta i vlasnika, a još  smo cijeli projekt od početka do kraja snimali i pretočili u knjigu. Bilo je to jedno nezaboravno  iskustvo i zato mi je jako drago što je upravo ovaj, meni osobno vrlo važan interijer, žiri nagradio." - ističe Mirjana koja ovih dana nije odmarala, već je radila na pripremama za novu sezonu autorske emisije o interijerima InDizajn, čije emitiranje kreće ovog proljeća, a u emisiji će pokazati neka nova, zanimljiva dizajnerska rješenja.

 

Tekst: Press
Fotografije: Darko Mihalić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.