Ne propustite zadnji zagrebački ples sezone Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. lipnja 2018. god. u 12:49

h2o1206

 

Ljeto je tu. Zabava se iz zagrebačkih klubova seli na obalu. No, ove subote, 16. lipnja imamo priliku posljednji put zaplesati na closing partiju kluba H20. Mnogima već omiljeno i dobro znano mjesto zabave po zadnji put prije ljetne pauze poziva na nezaboravan tulum kojim se žele urezati duboko u sjećanje svim gostima. Plesni performansi umjetnika koji su kroz cijelu sezonu nastupali u ovom popularnom zagrebačkom klubu samo su dio onog što nas očekuje na posljednjem ovosezonskom partiju.

 

Performeri i plesačice iz vodećih svjetskih prijestolnica zabave, poput Londona i Ibize, oduševit će i one najzahtjevnije te željne vrhunskog provoda. Glamurozni kostimi, savršeno uvježbane i iznimno zahtjevne plesne koreografije u kombinaciji s najpopularnijih svjetskim i domaćim hitovima garanacija su vrhunske zabave.

 

Jedinstveni spoj umjetnosti, suvremenog plesa i zabave bez sumnje oduševljava svakoga, a naročito zagrebačku publiku koja s nestrpljenjem očekuje veliko finale sezone. Omiljeno mjesto zabave čini neodoljiv spoj najmodernijih svjetlosnih i zvučnih efekata te sam prostor kluba koji jednostavno odiše dobrom atmosferom najbolja je pozivnica za posjet klubu H2O te po posljednji put ove sezone doživjeti nezaboravnu zabavu.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.