Muzika zabavna Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. ožujka 2012. god. u 13:54

 

'Muzika zabavna' novi je zajednički projekt dvojice doajena hrvatske glazbe Zrinka Tutića i Rajka Dujmića koji je predstavljen na konferenciji za medije u Hrvatskom društvu skladatelja. Prava glazbeno-scenska poslastica koju nam predstavljaju ova dvojica umjetnika, najavljuje pjesma 'Zlatne godine' snimljena u posve novom ruhu te videospot koji je prati za kojeg su zaslužni autori Goran Markovanović i Toni Volarić. Spot je nedavno snimljen u kazalištu Komedija, a svoju premijeru imao je na CMC televiziji. Spot će se uskoro moći vidjeti i na ostalim domaćim televizijama.

 

Na konferenciji za medije na koju su došli brojni Zrinkovi i Rajkovi prijatelji i suradnici najavljena je i njihova turneja po Hrvatskoj na koju se uskoro spremaju. 20 godina nakon prve višegodišnje suradnje skladatelji i kantautori Zrinko Tutić i Rajko Dujmić s veseljem se pripremju na ovaj novi zajednički glazbeni put.

 

Bit će to prigoda da se generacijama dobro poznati hitovi (koje su izvodili Maja Blagdan, Novi fosili, Tereza Kesovija, Jasna Zlokić, Željko Bebek, Gibonni, Severina, Doris Dragović, Massimo, Miroslavo Škoro, Mišo Kovač, Davor Radolfi, Neda Ukraden, Srebrna krila, Jasmin Stavros, Gazde...) čuju u ponešto drukčijem 'aranžmanu'. Objedinit će skladbe iz svojih bogatih opusa i predstaviti ih uz prateću 'kulisu' sačinjenu od vrhunskih glazbenika. Do tada uživajte u 'Zlatnim godinama' koje ovih dana kreću put radijskih postaja!

 

Izvor: Press služba

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.