love0504

Wow! Dvoje ljudi koji vladaju svjetskom techno scenom dolaze u Zagreb na proslavu 20 godina We Love Sound brenda u klub Boogaloo u subotu, 20. travnja. Oboje su jako dobro poznati hrvatskoj publici. Proljetni je ovo spektakl koji će itekako obogatiti ponudu urbane zabave ovog proljeća. Na za to posebno produkcijski uređenoj pozornici, nastupaju Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, ZIP te Mariano Mateljan.

Ricardo Villalobos je neprikosnoveni kralj techno glazbe. Ima posebno mjesto na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat je po svojim osebujnim DJ setovima. Oni se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike, ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj glazbi. U Hrvatskoj je nastupao nekoliko puta, a za zagrebačku ga publiku vežu lijepe uspomene. Jedan je od najkarizmatičnijih osoba te najsvestranijih i najcjenjenijih umjetnika koji već godinama ekskluzivno nastupa u Zagrebu za We Love Sound obitelj.

Energična Sonja Moonear rođena je u švicarskim Alpama. Već se u svojoj četvrtoj godini susrela s klavirom, koji je kasnije, uz klasičnu glazbu i studirala na glazbenoj akademiji. Osim studija klasične glazbe, Sonja je bila u potrazi za drugim glazbenim stilovima. Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljica Davida Bowieja, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsku i njemačku klupsku scenu te zaronila u vrtlog elektronske glazbe. Redovno nastupa na brojnim svjetskim festivalima i prestižnim klubovima. Nastup u Zagrebu iščekuje s velikim nestrpljenjem, a na njega dolazi s festivala u Japanu. Ona je majstor svog posla koja je zaslužna za mnoštvo nezaboravnih noći We Love Sound događanja.

Uz ove vrsne artiste, po prvi put u Zagreb dolazi ikona berlinskog underground techno svijeta, pasioniran kolekcionar gramofonskih ploča i izvođač zaslužan za neke od najboljih afterpartija na Sonus festivalu - Zip. Domaću scenu predstavit će jedan od fanovima omiljenih izvođaca na hrvatskoj sceni - Mariano Mateljan.

We Love Sound, jedan je od najutjecajnijih event brendova u Hrvatskoj, a slavi svojih 20 godina na sceni. Organizirajući više od 50 događaja, od Zagreba do Dubrovnika, od dočeka nekih od najvećih svjetskih imena do podrške i izgradnje lokalne i regionalne scene, We Love Sound postao je prepoznatljiv diljem Europe.

Ulaznice za We Love Sound mogu se kupiti na linku: https://we-love-sound.com/we-love-sound

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO