Emotivna ispovijest Šest milimetara obišla Istru Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. studenog 2017. god. u 20:43

josipa0211

 

Autobiografska ispovijest Šest milimetara spisateljice Josipe Pavičić Berardini posljednjih tjedana obišla je Istru. Potresna priča o životu s rakom dojke dirnula je srca stotina građana u Umagu, Rovinju, Pazinu, Labinu i Poreču, a posljednja istarska promocija održana u Puli bila je jedinstvena i posebno emotivna. Uz dijaloge s posjetiteljima, brojne savjete i zajedničko druženje, Josipa Pavičić Berardini predstavila je zbirku posljednjih portreta Ivane Popivić koje je talentirana kiparica izradila samo nekoliko dana prije nego što je izgubila borbu s rakom dojke.

 

„Pula je za mene posebna upravo zato jer smo u galeriji Makina predstavili izložbu posljednjih portreta kiparice Ivane Popović, moje drage prijateljice. U prosincu 2016, na bolničkom krevetu nastali su portreti Josipa kuharica, Josipa iz Škabrnje, Josipa vatra i Josipa iz šume. Ivana nas je napustila 30. prosinca 2016, no zauvijek će ostati u našim srcima.“ - izjavila je Josipa Pavičić Berardini i dodala: „Pozivam vas da budete odgovorni prema sebi i svom zdravlju i da se volite. Čuvajte svoj život jer život nam je dan kao jedino čudo i vrijedimo samo dok nam srce kuca.“

 

Ispovijest Šest milimetara koja govori o tome kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, s kakvim se teškoćama tijekom liječenja mora suočiti, kako prilagoditi prehranu i aktivnosti tijekom liječenja te kako na najbolji mogući način nastaviti svoj život do sada je obišla 30 gradova diljem Hrvatske. Razmišljanja Josipe Pavičić Berardini poslušalo je više od tisuću ljudi, a knjiga je prodana u više od dvije tisuće primjeraka.

 

„Emotivna ispovijest o boli i pobjedi je knjiga o životu i duhovnom sazrijevanju kroz koju je opisano šest razina koje bi u sebi trebao njegovati baš svatko, bez obzira bio zdrav ili bolestan. Tih šest komponenti ustvari su put ka zdravlju i unutarnjem miru. Knjiga budi vrišteće emocije i daje odgovore na neka od skrivenih pitanja koja čuče u svima nama.“ - zaključila je čitateljica Danijela.

 

Knjiga Šest Milimetara može se kupiti putem e.mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.