Proslavljena prva godina ZEN beach & lounge kluba Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 11. srpnja 2017. god. u 18:00

zen1107171

 

Svjetske performerice i nezaboravan vatromet obilježili su godišnjicu ZEN-a, jednog od najboljih beach barova i klubova. Smješten na splitskoj plaži Žnjan, ZEN beach club & lounge i ove godine najavljuje nezaboravno ljeto. Predivno uređenje kluba idealno je za dnevni, ali i noćni program, a ostavlja dojam poput onog na svjetskim ljetnim destinacijama.

 

Svakodnevno u klubu se od 16 sati održava poseban glazbeno-scenski program na kojem svoje umjeće pokazuju brojni umjetnici, koji su dio glazbeno-scenske atrakcije "LaFiesta". Njihovi kostimi rade se i mjesecima unaprijed, a sve kako bi Split oduševio brojne goste iz cijelog svijeta. Profesionalni akrobati okupljeni pod nazivom "LaFiesta" svojim su impresivnim scenskim nastupima oduševili i u sklopu svjetske senzacije "Cirque de Soleil".

 

Uređenje ZEN-a, smještenog tik u uz Jadransko more, daje novu dimenziju dnevnog i noćnog uživanja, dok sam klub svojom ponudom očarava i najzahtjevnije posjetitelje. Uz raznovrsne ljetne koktele, pripremljene od strane vrhunskih koktel majstora, ZEN nudi i gastro ponudu, koja je spoj Mediterana i nove svjetske kuhinje.

 

Prava ljetna oaza koja pruža pogled na nezaboravne zalaske sunca, već godinu dana omiljena je destinacija brojnih posjetitelja, pa s nestrpljenjem očekujemo nova iznenađenja kluba ZEN.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.